Foto: Kadrs no video

Ceļojumu šova "Četri uz koferiem" jaunākajā sērijā producents Igors Linga radījis visai neērtu situāciju citiem ceļabiedriem – būdams Šveicē, Linga netika ielaists restorānā, jo bija sarūpējis sev pārāk stipru dzēruma pakāpi.

Ceļojums uz Šveici producentam Igoram Lingam un viņa ceļabiedriem – par radiogeišu dēvētajai Ieva Adamss, influencerei Janai Brukai un reperim Edavārdi – paliks atmiņā vēl ilgi. Un ne jau elpu aizraujošo Šveices skatu dēļ, bet gan kāda nelāga starpgadījuma dēļ.

Igors Linga ceļojuma laikā bija nolēmis atlaist grožus un tā sasvinējās, ka lika pārējiem viņa dēļ sajusties pagalam neērti.

Jana Bruka visus uzaicināja uz "vakariņām tumsā," kolēģiem piedāvājot baudīt nekad iepriekš nejustas emocijas. Taču, nonākot līdz restorānam, Igora stāvoklis bija tāds, ka īpašnieks atteicās viņu ielaist restorānā. Linga, cik nu šādā stāvoklī iespējams, centās atvainoties, bet tas visu sarežģīja vēl vairāk.

Ieva Adamss pauda: lai arī viņa gribētu būt sava drauga un kolēģa pusē, tik apkaunota nav jutusies nekad: "Šī ir apkaunojošākā situācija, kādu esmu piedzīvojusi pēdējos gadu desmitos," viņa sašuta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!