Foto: Vida Press
Pasaulē bagātākā cilvēka Īlona Maska bijusī draudzene nu ir kopā ar bijušo ASV kareivi, trauksmes cēlēju Čelsiju Meningu, kura kļuva plaši atpazīstama pēc tam, kad 2010.gadā nopludināja "WikiLeaks" ierobežotas pieejamības un slepenus dokumentus saistībā ar ASV karu Irākā. Par to, ka Graimsa satuvinājusies ar Meningu, ziņo "Page Six" un "Forbes".

Dziedātāja Klēra Bušere, kura pazīstama ar pseidonīmu Grimes, satuvinājusies ar bijušo ASV armijas izlūkošanas datu analītiķi Čelsiju Meningu, kura piedzima kā vīrietis vārdā Bredlijs Edvards Menings, bet pirms desmit gadiem mainīja identitāti.

Par slepenu datu nopludināšanu interneta vietnei "WikiLeaks" viņu notiesāja uz 35 gadiem cietumā, bet pēc septiņiem ieslodzījumā pavadītiem gadiem toreizējais ASV prezidents Baraks Obama cietumsodu mīkstināja. Ieslodzījumā Meninga bija centusies izdarīt pašnāvību septiņas reizes.

Tagad, atrodoties brīvībā, viņa satuvinājusies ar miljardiera Īlona Maska bērnu māti Graimsu, atsaucoties uz saviem avotiem, vēsta "Page Six". "Viņu attiecības strauji kļūst nopietnas, abas pat dzīvojušas kopā Ostinā," paudis kāds zinātājs.

Meninga atzinīgi novērtējusi izdevuma "Vanity Fair" vāku, uz kura redzama Graimsa. Dziedātāja šim žurnālam sniedza interviju, kur cita starpā apliecināja, ka decembrī pasaulē nācis viņas un Īlona Maska otrais bērns – meita. To dzemdējusi surogātmāte jau pēc Maska un Graimsas šķiršanās.

Ne Graimsa, ne Meninga nav aptiprinājušas, ka ir kopā, taču abu draudzību apliecina virkne tvītu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!