Foto: LETA

Stiliste, modes dizainere un "Bodypositive" kustības aktīviste Indra Salceviča vairāk nekā labi zina, kā jūtas cilvēks, kura izskats atšķiras no valdošajiem skaistuma standartiem un apkārtējie atļaujas uz to netaktiski norādīt. Viņai pašai savulaik tā gadījies Rīgas naktsklubā "Coyote Fly", kas pazīstams kā "glamūrīgu cacu" izklaižu vieta.

Par savu augumu Indra ir saņēmusi komentārus gan skolas laikā, gan no augstskolas pasniedzējas, gan apmeklējot Vecrīgas izklaides vietas. Taču stiliste 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi" saka, ka tagad jūtas atradusi savu ceļu dzīvē un šādi komentāri viņu sen vairs neuztrauc.

Salceviča īpaši atceras kādu muļķīgu atgadījumu savulaik populārajā naksklubā "Coyote fly". Pilnīgi svešs puisis viņai pienācis klāt un norādījis, ka ar šādu izskatu viņai šeit neesot ko meklēt.

"Biju atnākusi ar draudzenēm, kuras dejoja ar saviem džekiem, bet es sēdēju pie bāra letes. Pienāca klāt viens no apmeklētājiem un prasīja, ko es te daru. Es saku: izklaidējos! Uz ko viņš atbildēja: "Tava auditorija ir citā klubā, tu šeit neiederies"," atklāj Indra un piebilst, ka čalis viņu esot sūtījis uz klubu "Četri balti krekli". Tā auditoriju galvenokārt veidoja pusmūža ļaudis.

Taču Salcevičai radās iespēja pašpārliecināto nekauņu kārtīgi pārmācīt – viņš par tik neglītu izrunāšanos no Indras saņēmis šampanieša glāzi sejā...

"Šādi komentāri bijuši vienmēr. Katrs vīrietis, kuram esmu atteikusi randiņu, uzreiz mani ieliek konkrētajā kategorijā," saka populārā sitliste.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!