Foto: No privātā arhīva

Uzņēmējs Nauris Didrhisons un viņa sieva, influencere Elīna Didrihsone drīzumā pošas vecāku godam. Pozējot pie gaisa balona un rotāļojoties ar divu krāsu konfeti, pāris beidzot paziņoja gaidāmā bērna dzimumu.

Apģērbu veikala "Butterfly" saimnieku ģimenē gaidāmais mazulis būs dēls. Elīna Didrihsone publiski pauda sarūgtinājumu, ka mazulis nebūs viņas pašas cerētajā dzimumā, proti, viņa tomēr gribējusi meitiņu.

Gaidāmā bērna dzimums iepriekš tika arī monetizēts, proti, "Instagram" sekotāji varēja piedalīties dzimuma minēšanās spēlītē un saņemt īpašu atlaižu kodu apģērbu veikalā. Par ģimenes pieaugumu pāris paziņoja pērnā gada izskaņā un kopš tā laika Didrihsone grūtniecību dažādi "apspēlējusi" "Instagram" vietnē, tostarp ar krāšņām fotogrāfijām.

Gaidot bērnu, Didrihsoni arī iegādājušies četru istabu dzīvokli ar plašu terasi, kas arī grezni izremontēts. To, vai smalkā dzīvokļa iegādei ņemts aizdevums bankā, vai pirkums veikts no saviem uzkrājumiem, Didrihsone sarunā ar "Delfi" neatklāja, lūdzot nelīst viņu ģimenes maciņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!