Foto: Privātais arhīvs
Digitālā satura autore jeb influencere Evelīna Pārkere sociālajos tīklos pavēstījusi par jaunu pavērsienu savā dzīvē – viņa izveidojusi dizaina rotaslietu līniju un nodibinājusi savu uzņēmumu.

Par pašmāju influenceru pionieri uzskatītā Evelīna Pārkere platiem soļiem veido pieauguša cilvēka dzīvi – šovasar, būdama vēl 20 gadus veca, viņa ieguva diplomu par augstāko izglītību, bet nu pievērsusies arī uzņēmējdarbībai: jauniete nodibinājusi savu uzņēmumu.

Varenos plānus viņa no saviem faniem turējusi noslēpumā veselu gadu. Pārkeres rotu līnijai dots nosaukums "Avalion".

"Vēlos pateikt milzīgu paldies visiem, kas man palīdzēja un noticēja šai idejai, it īpaši manai ģimenei. Mammu, tēti, māsa, paldies jums par atbalstu un motivāciju, kad man tās trūka! Šis ir mans pirmais uzņēmums, kuru izveidoju no paša sākuma viena pati. Izgāju cauri kļūdām, pieredzei un ļoti daudz jaunām zināšanām. Šis ir tikai sākums un man vēl ir ilgs ceļš priekšā ejams," spriež Evelīna.

Pārkeres pirmā rotu kolekcija sastāv no auskariem, rokassprādzes, kaklarotas un divu izmēru gredzeniem – vīriešiem un sievietēm.

"Mans mērķis sākotnēji bija ne tikai izveidot uzņēmumu, bet arī dokumentēt visu savu pieredzi. Jau no pagājušā gada septembra es filmēju visu sava uzņēmuma tapšanas procesu, to visu varat apskatīt manā "YouTube" kanālā "Evelina Parkere". Gribēju, lai Jūs redzat manu pieredzi caur ekrānu un iespējams ar šo video es iedvesmošu arī citus jauniešu nodarboties ar uzņēmējdarbību," motivāciju skaidro jauniete, kurai "Instagram" platformā seko 123 tūkstoši interesentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!