Foto: Kadrs no video

TV šova "Mīla kemperī" dalībniekiem katrā sērijā jāveic kāds pārbaudījums. Nonākot Dānijā, šova veidotāji pāriem lika attēlot slaveno nāriņas skulptūru. Uzdevuma izpildes laikā influencere Jana Bruka nepakautrējās izmesties pavisam kaila, tādējādi pievēršot Dānijas tūristu uzmanību.

Pašmāju pikantēriju šova "Mīla kemperī" dalībnieki ir sasnieguši Dānijas galvaspilsētu Kopenhāgenu. Viņus sagaidīja interesants uzdevums – pārīšiem tas jāpilda pie slavenās Mazās nāriņas skulptūras. Tā kā dalībnieki cīnījās par tā dēvēto imunitāti jeb iespēju, ka viņus no šova neizbalsos, īpaši izcēlās viena meitene.

Jana Bruka visu acu priekšā izģērbās un pozēja blakus skulptūrai kaila, kas piesaistīja apkārtējo uzmanību. Taču Brukas kailums nenesa viņai uzvaru uzdevuma izpildē.


Tiesa, Bruka jau izsenis ar kailumu ir uz tu – viņa arī ir tā dalībniece, kas jau paspējusi pamīlēties kameru priekšā, par ko vēstījām šeit.

Šovs filmēts aizvadītajā vasarā. Šogad martā Mazās nāriņas statuja nonāca uzmanības lokā visā pasaulē – vandaļi skulptūru apķēpāja Krievijas karoga krāsās, un Dānijas policija strādā, lai neģēļus atrastu. 110 gadus senā bronzas statuja attēlo dāņu rakstnieka Hansa Kristiana Andersena pasakas varoni Mazo Nāriņu. Tā sēž uz akmens jūras krastā. Krievijas karoga krāsas uzklātas tiešu uz šī akmens pamata. Dānija līdzās virknei citu Rietumu valstu ir iestājusies pret Krievijas iebrukumu Ukrainā.

Šova "Mīla kemperī" ietvaros jaunieši dodas pāri visai Eiropai uz Grieķiju. Dalībnieku galvenais uzdevums ir izveidot pārus un iemīlēties. Tie, kuriem tas neizdosies, tiks sūtīti mājās un viņu vietā ieradīsies jauni dalībnieki. Ceļš līdz Grieķijai ir tāls, un tā laikā mīlestības alkstošie dalībnieki piedzīvos gan priecīgus, gan nepatīkamus izaicinājumus, kas ļaus skatītājiem un arī pašiem dalībniekiem saprast, cik saderīgi ir pāri, cik patiesas ir viņu jūtas. Bet beigās pāriem ir jāizvēlas: viņi izvēlas viens otru vai tomēr naudu?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!