Foto: F64

Viena no populārākajām pašmāju reklāmas sejām digitālajā vidē Kristīne Dzenīte šonedēļ būs redzama kulinārijas šovā "Gandrīz ideālas vakariņas". Dzenīte, kurai "Instagram" platformā seko vairāki desmiti tūkstoši interesentu, viesus pie sevis uzņems otrdien.

TV3 "Gandrīz ideālās vakariņas" šonedēļ vakariņos raiba kompānija – burvju mākslinieks Juris Gavrilovs, dziedātāja Signija Taraņenko, influencere Kristīne Dzenīte, kā arī mākslinieks, pasākumu vadītājs, mūziķis un kā viņš pats saka – viss cits – Artūrs Jenots.

Pirmajā vakarā viesus uzņems Artūrs Jenots. Artūrs rosīsies vienā no savām darba vietām – Ziedoņa muzejā, bet izklaides vietā saviem konkurentiem piedāvās pavisam ekstrēmu aktivitāti.

Otrajā vakarā galvenajā lomā būs influencere Kristīne Dzenīte, kura popularitāti guvusi kā dvīņu puiku mamma ar daudzām sadarbībām. Nu viņa paziņojusi, ka ir vēl viena mazuļa gaidībās. Dzenīte savus viesus vedīs "ekspedīcijā" caur pašas dzīvi un interesēm, bet izklaides vietā viesiem burtiski liks kāpt kalnā.

Trešā vakara namamāte – dziedātāja Signija Taraņenko, ko skatītāji jau iepazinuši kā šova "X Faktors" dalībnieci. Vai izklaide var būt slimību nosaukumu minēšana? Izrādās, var. To un ne tikai to, bet arī visai uzteicamus panākumus gatavošanā saviem konkurentiem parādīs jaunā dziedātāja.

Nedēļas noslēguma galvenais varonis – iluzionists Juris Gavrilovs. Atbilstoši savai nodarbei, viņš gan gatavos, gan burs. Vai pieburs arī uzvaru šajās vakariņās, to redzēsim noslēdzošajā vakariņu raidījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!