Foto: Privātais arhīvs
Vairāk nekā mēnesi influencere Simona Kubasova-Prakaša no sava kuplā sekotātāju skaita "Instgaram" vietnē slēpa faktu, ka kļuvusi par māmiņu. Brīnums pie viņas atnāca pērnā gada izskaņā.

Pagājušā gada jūnijā kādreizējā skaistumkaraliene, šobrīd influencere Simona Kubasova īsi pēc savas 30. dzimšanas dienas paziņoja, ka gaida pirmdzimto. Vēlāk noskaidrojās – būšot meita. Ārvalstīs mītošā skaistule kā ārstu noteikto radību datumu nosauca 30. decembri, taču tad Kubasova apmēram uz mēnesi pavisam pazuda no soctīklu vides, fanos radot bažas, vai bērniņš nāca pasaulē. Instagramā viņai seko 26 000 fanu, un daudzi interesējas, kāpēc Kubasova vēl nav parādījusi jaundzimušo.

Nu zināms, ka viņa un vīrs – barbadosiešu izcelsmes uzņēmējs Radža Prakašs – ir kļuvuši par vecākiem. Pāris devies izbraukumā ar jahtu, un Kubasova "instastorijos" parādījusi arī mazuļa ratiņus. Prakaši sagaidījuši meitiņu, kas nosaukta par Sofiju Rozi un viņa piedzima 29. decembrī. "Esmu absolūti laimīga būt mamma," vēsta Kubasova.

Mazulis Kubasovai-Prakašai ir pirmais. Ar savu mīļoto viņa apprecējās iespaidīgās, greznās kāzās 2018. gadā un kopš tā laika galvenokārt mitinās ASV. Pāris daudz ceļo, nereti viņiem piebiedrojas ar arī Simonas māsa, vēl viena influencere Diāna Kubasova, kā arī abu māsu māmiņa, zooveikalu uzņēmēja Ilva Kubasova.

Jau vēstīts, ka Simona, kura jau kādu laiku dzīvo ASV, ar savu vīru iepazinās ceļojuma laikā Spānijā. 2017. gada rudenī pāris saderinājās. Radžs savu izredzēto bildināja privātajā lidmašīnā ceļā uz Kvebeku. Radža tēvs savulaik Karību salu reģionā vadīja higiēnas preču monopolu, un viņa dēls dzimtas tradīcijas turpina, būdams Amerikas lielākās sejas masku ražotnes "Disposable Hygiene LLC" īpašnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!