Foto: Privātais arhīvs

Pirmdien, 5. jūnijā, Maskavā noskaidrota valstī skaistākā precētā sieviete – aizvadīts konkurss "Misis Krievija". Tajā laurus plūkusi Natālija Bezmaterniha Oskara no Tālajiem Austrumiem. Taču ļaudis sociālajos tīklos pamanījuši, ka uzvarētāja konkursa fotogrāfijās izskatās pagalam citādi nekā, piemēram, pati savā "Instagram" lapā.

Nacionāla mēroga precēto sieviešu skaistumkonkurss "Misis Krievija" šogad Maskavā pulcēja 83 dalībnieces no dažādiem reģioniem. Kā vēsta Krievijas tabloīdi, vecākajai dalībniecei bijuši 62 gadi.

Par "Misis Krievija" kronēta dāma, kura savu gadu skaitu pagaidām nav atklājusi. Zināms, ka viņa ir sieva 45 gadus vecajam Habarovskas biznesmenim Romanam Bezmaterniham, ģimenē aug meita Monika.

Medijs "Nexta" savā tviterkontā vēsta, ka Bezmaternihs ir miljonārs un viņa firma bijusi konkursa sponsors.

Pati Natālija ikdienā strādājot par angļu valodas pasniedzēju un brīvajā laikā nodarbojas ar dziesmu komponēšanu. Viņa arīdzan konkursam par godu sacerējusi himnu, tai dots nosaukums "Es esmu tava misis Krievija".

Brīdī, kad uzvarētāja tika noskaidrota, sociālajos tīklos ļaudis metās apspriest daiļo Natāliju. Fotogrāfijās no konkursa skaistule izskatoties gluži svešāda, ar pavisam citādiem sejas vaibstiem. Viņas pašas sociālajos tīklos precētā daiļava izskatās pēc cita cilvēka. "Kāda valsts, tāda uzvarētāja," tviterī komentēja ne viens vien skeptiķis, tostarp paši Krievijas iedzīvotāji.
Foto: Privātais arhīvs

Natālija Oskara balvā saņēma iespēju piedalīties citos starptautiskos konkursos, kā arī ceļojumu uz Bali. Tomēr viņa nebūs tā, kura pārstāvēs Krieviju konkursā "Misis Pasaule 2023".

Lielais konkurss notiks ASV, un turp dosies lokālā konkursa otrās vietas ieguvēja un titula "Misis Krievija pasaule" īpašniece Alisa Golubeva no Novosibirskas. Kāpēc tādas rokādes ar uzvarētājām, Krievijas tabloīdi nav skaidrojuši.
Foto: Privātais arhīvs
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!