Foto: Instagram.com/mariapoga_/
Ārvalstu mediju ievērības lokā nonākusi Krievijas futbolista Pāvela Pogrebņaka daiļā sieva Marija Pogrebņaka–Šatalova (attēlā). Sievietei publiski nācies aizstāvēt savu ķermeni, jo daudziem tas šķiet pārāk izkāmējis.

29 gadus vecā Marija ir dizainere un modele. Savulaik viņa piedalījusies arī TV šovā. Pirms aptuveni diviem gadiem viņa apprecējās ar pazīstamo sportistu Pogrebņaku, kurš ne tikai spēlē Krievijas futbola izlasē, bet arī Maskavas Dinamo klubā.

Tā kā Pogrebņaks savulaik futbolu spēlējis arī Anglijā un britu medijiem vienmēr paticis okšķerēt šī sporta veida zvaigžņu privātajās dzīvēs, joprojām tiek turēta roka uz pulsa par notikumiem viņa ģimenē.

Izdevums "The Daily Mail" vēsta, ka futbolista sievai, kura aktīvi rosās sociālajā tīklā "Instagram", nācies publiski aizstāvēt savu ķermeni. Vairāki interneta lietotāji viņu aizvainojuši un pat izsmējuši.

Daiļaviņa, kurai ir vairāk nekā 320 tūkstoši sekotāju, publicējusi vairākus kārdinošus momentuzņēmumus, kuros viņa redzama bikini. Kamēr daži jūsmojuši par Marijas auguma aprisēm, citi šausminājušies, ka viņa ir pārlieku kārna un sieviete izskatās nevesela.

Daži nešpetni komentētāji viņu nodēvējuši par "skeletu", savukārt citi sūkstījušies, ka agrāk tik daiļā sieviete zaudējusi visu pievilcību, jo pēdējā laikā ļoti nokritusies svarā. Jāatzīmē, ka Marija ir trīs bērnu mamma.

Dāma publiski aizstāvējusi savu augumu un mēģinājusi atspēkot negatīvos komentārus. Marija savā "Instagram" blogā pavēstījusi, ka ir pilnībā apmierināta ar savu figūru un arī viņas vīram patīk, kā izskatās sievas ķermenis.

Marija apgalvojusi, ka speciāli nebadojas un nekādas diētas neietur – viņa gluži vienkārši ēd veselīgi un piekopj fiziskās aktivitātes. Vienīgās lietas, kuras viņa pilnībā izslēgusi no ēdienkartes, esot saldi, gāzēti dzērieni, pusfabrikāti un ātrās uzkodas.

Tiesa, skauģi nav mitējušies arī pēc Marijas publiskās taisnošanās. Savukārt britu mediji plaši atspoguļojuši jezgu, kas sacelta ap sievietes ķermeni.

Жарко у нас тут🔥🔥🔥 Купальник @boudoir_by_alinailina

A photo posted by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on May 29, 2016 at 1:58am PDT

🐳🐳🐳

A photo posted by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on May 29, 2016 at 3:49am PDT

Сегодня будет много фоток🙈🙈 купальник просто 🔥🔥🔥 @boudoir_by_alinailina

A photo posted by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on May 30, 2016 at 1:38am PDT

☀️☀️☀️

A photo posted by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on May 31, 2016 at 12:26am PDT

Перекус🍉🍉🍉

A photo posted by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on May 31, 2016 at 2:37am PDT

💕💕💕💕💕💕

A photo posted by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on May 30, 2016 at 2:57am PDT

Spa time💕💕 Купальник @boudoir_by_alinailina

A photo posted by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on May 28, 2016 at 4:15am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!