Foto: Publicitātes foto

Sestdienas, 26. septembra, pēcpusdienā viesnīcā Islande Hotel noslēdzās jau trešais skaistuma konkurss Miss Dimanta foto, par kura uzvarētāju tika atzīta Aiga Ose no Lielvārdes, kas savā īpašumā ieguva kaklarotu ar dimantiem.

Konkursam Miss Dimanta foto dalībnieces īpašās atlasēs tika meklētas Bauskā, Krāslavā, Liepājā, Valmierā, Jelgavā, Madonā, Ogrē, Rīgā, Rēzeknē un Gulbenē. Atlasēs ar meitenēm strādāja profesionāli fotogrāfi, palīdzot neprofesionālēm pozēt kameras priekšā.

Finālā par lielajām balvām - iespēju pārstāvēt Latviju konkursā Miss Scuba Malaizijā un dārgakmeņu eksperta Sergeja Aleksejeva izveidotu oriģināla dizaina kaklarotu cīnījās desmit labākās.

Klātesošo skatītāju atklātajā balsojumā pārliecinošāko balsu vairākumu un titulu Miss Dimanta foto 2014 ieguva Aiga Ose no Lielvārdes, kas savā īpašumā ieguva kaklarotu ar dimantiem. Anna Laura Beskrovnaja no Liepājas saņēma akmeņu eksperta īpašo balvu - melno opālu.

Žūrija lēma, ka pilnībā apmaksātu dalību starptautiskā skaistuma konkursā Miss Scuba saņems Liene Larko no Ozolaines pagasta Rēzeknes novadā. Lienei drīz sāksies nopietni treniņi niršanā, kas ir viens no noteikumiem, lai varētu piedalīties pasaules skaistuma konkursā.

Ar īpašiem priekšnesumiem uzstājās un konkursa baudītājus muzikāli izklaidēja bijusī grupas A-Eiropa dalībniece Sola, Mini Miss World 2011 un Little Miss Planet 2013 Roberta Džesika-Larka, dziedātājs Mārtiņš Ruskis, deju studija Master of Spark, kā arī Mis un Misters Latvija 2014 konkursanti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!