Foto: DELFI
Sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz..." jāpamet 27 gadus vecajai jūrmalniecei Ievai, kura šovā ieradās risināt savas problēmas ar alkoholu. Par viņas aiziešanu lielākoties lēma šova ekspertu komanda.

Šovā ''Caur ērkšķiem uz..'' 5. sezonas fināls strauji tuvojas. Pamazām to sāk apjaust arī šova dalībnieces: pierimst sīkās nesaskaņas un mīlas intrigas, un dāmām sāk rasties vēlme noturēties šovā pēc iespējas ilgāk. Vai pat uzvarēt.

Šoreiz, pateicoties ekspertu balsojumam, šovs jāpamet ekspresīvajai un mākslinieciskajai Ievai. Jaunā sieviete gan par to pārāk nebēdā, jo viņa ir noskaņota apgūt jaunas lietas un uzsākt pilnīgi citu dzīvi.

Ieva uzaugusi alkoholiķu ģimenē, apreibinošas vielas lietojusi jau no 12 gadu vecuma. Viņa ir šova otrajā sezonā iepazītās Unas māsa. Pēc dabas šerpa: ne reizi vien likusi lietā fizisku spēku, lai tiktu galā ar vecākiem alkoholiķiem un aizstāvētu brāli. Pēc sakara, kuru reibuma dēļ neatceras, kļuvusi par mammu meitiņai. Vēlāk satiktais dzīvesbiedrs nomira no Covid-19 un kopš drauga došanās viņsaulē Ievai grūti atgūt dzīvesprieku. Vēlas iemācīties būt laba mamma un atrast pastāvīgu darba vietu.

Projekta sākumā tieši Ieva bija tā, kura citas kolēģes kaitināja ar neremdināmiem runas plūdiem, taču vēlāk viņa labi iekļāvās dalībnieču kopdzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!