Foto: Vida Press
ASV pašreizējā prezidenta Donalda Trampa meita Ivanka kopā ar savu vīru iegādājušies zemes gabalu ekskluzīvā vietā Maiami. To mēdz dēvēt par "miljardieru bunkuru".

Ivanka Trampa un Džareds Kušners kopā ar trim bērniem savu tālāko dzīvi plāno pavadīt Maiami. Pāris par aptuveni 31 miljonu ASV dolāru nopircis zemes gabalu ekskluzīvajā "Indian Creek" salā, ziņo medijs "Page Six".

Šis ir bagātnieku rajons. Salā ir tikai 29 īpašumi, un īpaši augsta drošības sistēma – tieši tāpēc to dēvējot par "miljardieru bunkuru". Sala ir privāta, slēgta teritorija un tajā strādā 13 policijas vienības.

Kā ziņo "Page Six", informēti avoti vēsta, ka tieši tur Ivanka Trampa ar vīru būvēs savu villu. Zemes gabals iepriekš piederējis dziedātājam Hulio Iglesiasam. Darījuma summa bijusi 31,8 miljoni dolāru.

Tiek ziņots, ka jau iepriekš pāris braucis lūkoties dažādus citus īpašumus Maiami un Palmbīčas rajonos, bet izvēle kritusi tieši par labu šim – 7440 kvadrātmetru plašajam zemes gabalam, gar kuru stiepjas 60 metru gara privātā pludmale.
Foto: Vida Press

"Indian Creek" sala atrodas tikai stundas brauciena attālumā no Donalda un Melānijas Trampu villas "Mar-a-Lago" turpat Floridā, kurp, visticamāk, uz dzīvi pārcelsies viņi pēc tam, kad Baltā nama atslēgas būs nodevuši Džo un Džilas Baidenu rokās.

Ivankas un Džareda kaimiņos būs virkne slavenību – gan ar sportu, gan mūziku saistīti miljonāri un miljardieri. Zināms, ka arī supermodele Adriana Lima apdzīvo "miljardieru bunkuru".

Līdz šim Trampa meita ar vīru un bērniem mitinājās namā Kaloramas apkaimē, kuru īrēja par 15 tūkstošiem ASV dolāru mēnesī. Pārim pieder arī dzīvoklis Ņujorkā, Parka avēnijā.

Šobrīd 39 gadus vecā Ivanka Trampa ar investoru un nekustamā īpašuma magnātu Džaredu Kušneru apprecējās 2009. gadā, pārim ir trīs bērni.
Foto: Vida Press
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!