Foto: Privātais arhīvs
Infuencere un jaunā uzņēmēja Evelīna Pārkere vairs nav kopā ar puisi, ar kuru līdz šim draudzējās. To, ka notikušas pārmaiņas viņas mīlas dzīvē, Pārkere atklāja podkāsta "Zili rozā" epizodē "Ko darīt, ja džekam nestāv?"

Podkāsta sarunā ar citu jauniešu vidū populāru influenceri Niklāvu Mičuli jauniete pavēstīja, ka ir šķīrusies no drauga. Par savu bijušo puisi viņa runā jau pagātnes formā: "Neesmu to nekur teikusi, bet es izšķīros."

Lai gan pati Pārkere sociālajos tīklos rūpīgi saudzēja savu mīlas dzīvi un tā arī ne reizi neatklāja, kas ir viņas mīļotais vīrietis, pērn aprīlī žurnāls "Privātā Dzīve" vēstīja, ka influenceres draugs ir Roberts Viškints un viņš nāk no turīgas ģimenes – puiša tēvs ir Kaspars Viškints, kuru "Dienas Bizness" nosaucis par 34. bagātāko Latvijas pilsoni. "Elko grupas" padomes loceklim lielāko peļņu nesis SIA "Eurotrail", kas darbojas nekustamā īpašuma jomā. Pārkeres drauga tētim piederot arī Ēdoles pils.

Pēc šķiršanās no miljonāra dēla Pārkere šajā pavasarī atkal ir iemīlējusies. Viņa atklāj, ka kafejnīcā ieraudzījusi kādu puisi un pirmo reizi mūžā spērusi sev neraksturīgi romantisku soli – ar lūpukrāsu uz salvetes uzrakstījusi savu tālruņa numuru, nodevusi to simpātiskajam cilvēkam un aizskrējusi prom. Šāda drosme jau vainagojusies ar randiņu, pavēstīja jauniete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!