Foto: AFP/Scanpix/LETA

Šķiršanās skārusi vēl vienu Holivudas pāri – pēc 12 gadiem laulībā šķirtus ceļus ies populārā aktrise Rīza Viterspūna un talantu aģents Džims Tots. "Oskarotās" aktrises ģimenes dzīve pēdējos pāris gadus bijusi pilnībā bez romantikas, ziņo medijs "Page Six".

Viterspūna 3. aprīlī tiesā iesniegusi šķiršanās dokumentus.

Kāds pārim pietuvināts cilvēks vēstījis, ka ģimenē nav notikuši nedz skandāli, nedz drāmas, taču pēdējos gadus viņi vienkārši pastāvējuši līdzās kā vecāki savam dēlam un romantika šajās attiecībās jau sen bija pagaisusi. Vēsts par šķiršanos nāk dienu pirms pāra laulībai būtu apritējusi divpadsmitā gadskārta.

Aktrise savulaik bija talantu aģenta Tota kliente, abi apprecējās 2011. gada 26. martā, pēc gada ģimenē piedzima dēls.

Kā personība Tots bijis tieši tāds vīrietis, pēc kāda Viterspūna bija ilgojusies, kad beidzās viņas pirmā laulība ar aktieri Raienu Filipu – atšķirībā no pirmā vīra, Tots bijis "stabils, uzticams, vienkāršs puisis".

Zinātāji teic, ka Tots un Viterspūna arī pēc šķiršanās paliks labi draugi.

Šobrīd 47 gadus vecā Viterspūna ir trīs bērnu māte. Astoņus gadus ilgušajā pirmajā laulībā pasaulē nāca meita Ava (23) un dēls Dīkons (20), otrajā laulībā piedzima Tenesijs (10). Savulaik Viterspūna bija kopā arī ar aktieri Džeiku Džilenholu, taču šīs attiecības beidzās, kad viņa satika savu nākamo vīru Totu.

Viterspūna ir viena no turīgākajām amerikāņu aktrisēm. Paralēli darbam kinoindustrijā viņa attīstījusi savu uzņēmējdarbību, tostarp bija mediju biznesa "Hello sunshine" īpašniece, kuru 2021. gadā pārdeva par 900 miljoniem ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!