Foto: Privātais arhīvs
Negaidīti notikumi risinājušies savrupnamā Jūrmalā – Latvijas iedzīvotājs Antons atgriezies pie savas mīļotās, Ukrainas pilsones Sofijas Stužukas, kuru bija pametis Līgosvētkos.

Pēc tam, kad Ukrainas slavenākā influencere Sofija Stužuka bija izraudājusi asaru jūru un jau plānoja savu tālāko dzīvi bez mīļotā Antona, abu attiecības tomēr nokārtojušās – nu puisis ir atpakaļ Jūrmalas namā pie savas skaistules.

"Izrādījās, ka mēs viens bez otra nevaram un negribam," saviem vairāk nekā pieciem miljoniem sekotāju pirmdienas vakarā vēstīja Stužuka, kuru uz Latviju atveduši kara bēgles ceļi. Rīdzinieks Antons, aizrautīgi skūpstot Stužukas pakausi, klusējoši piekrīt dāmas teiktajam un nu vairs nevairās viņas instagramā rādīt savu seju.

"Viņš uz mani skatās ar tādām acīm! Neprātīgi mīlu šo vīrieti! Tik stipri, ka nekad vairs nevēlētos no viņa šķirties, un zinu, ka tas ir abpusēji," skaidro 27 gadus vecā Stužuka. Tiesa, influenceres nākamie vēstījumi bija par kriptovalūtu biznesu, tāpēc pastāv iespējamība, ka visa šķiršanās drāma varētu būt organizēta tikai reklāmas nolūkos ar mērķi audzēt sekotāju skaitu.

Jāpiezīmē, ka iepriekš viņa kliedēja runas par to, ka Antons varētu būt precējies un tāpēc kapitulēja Stužukas priekšā, kad viņi aprunāja nākotnes plānus. Ukrainiete paskaidroja, ka Antons no sievas aizgājis apmēram tajā pašā laikā, kad viņa šķīrās ar savu vīru un trīs bērnu tēvu, kurš gan drīz pēc tam devās mūžībā Covid-19 komplikāciju dēļ.

"Delfi" jau vēstīja, ka šogad vasaras saulgriežos piepeši no Stužukas "Instagram" platformas pazuda visas fotogrāfijas ar Antonu, tā vietā parādoties kompilācijai no mīlas pilniem mirkļiem un Stužukas asaru plūdiem. Izrādījās, ka Latvijas iedzīvotājs pēc astoņu mēnešu draudzības pateicis Stužukai, ka nevar ar viņu būt kopā.

Tāpat vēstīts, ka rīdzinieks ar Stužuku iepazinās nakstklubā Kijivā, tajā pašā naktī abi pārgulēja viesnīcā, bet pēc tam sāka braukāt viens pie otra ciemos. Krievijai iebrūkot Ukrainā, Stužuka kopā ar saviem trim bērniem atbrauca uz Latviju, kur sāka kopdzīvi īrētā namā Jūrmalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!