Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē jelgavnieku iecienītajā klubā Tonuss norisinājās skaistumkonkursa Mis un misters Jelgava 2012 fināls, kurā tika noskaidroti divi skaistākie Jelgavas jaunieši.

Konkursa fināla apmeklētājiem bija sarūpēta plaša izklaidējoša programma - Mis un misters Jelgava finālisti skatītājus priecēja ar dažādiem atraktīviem defilē, kā arī demonstrēja savus talantus.

Konkursa finālā par kroni un galveno balvu - ceļojumu uz Turciju - cīnījās pieci puiši un piecas meitenes, un sīvajā konkurencē triumfēja Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas skolniece Sintija Blūma, kura talantu priekšnesumā tēloja Merilinu Monro, un Latvijas Lauksaimniecības universitātes Sociālo zinātņu fakultātes students Roberts Kovaļevskis (abi attēlā).

"Vēl īsti nevaru aptvert to, ka esmu uzvarējis. Taču droši varu teikt: bija vērts trīs mēnešus no savas dzīves ziedot šādam piedzīvojumam. Man ir prieks pašam par sevi.

Nenoliegšu, sākumā mazliet ticēju, ka varu kļūt par uzvarētāju, taču, ieraugot, pārējos dalībniekus un viņu spējas, entuziasms mazliet noplaka," izdevumam Jelgavas vēstnesis prieku paudis "Misters Jelgava 2012" Roberts.

Par "vicemis" un "vicemisters" atzīti Madara Muraško, kura ieguva arī lielākās skatītāju simpātijas, un Artūrs Burmeistars, un arī citi konkursa dalībnieki tika pie dažādiem tituliem un balvām no pasākuma atbalstītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!