Foto: F64

TV3 šova "Balss maskā" fināla epizodē vieta starp reklāmas pauzēm atradās arī noslēpumainam viesim, proti, šovā uz skatuves dziedāja arī auna maskā tērpta personība. Dziedāja labi, taču šova žūrija nespēja atminēt, kas zem maskas slēpjas.

Noslēpumainais vakara viesis bija iejuties Auna maskā, izpildot vienu no deviņdesmito gadu himnām – Coolio hitu "Gangsta's Paradise". Detektīviem neizdevās atminēt, kurš paslēpies zem Auna maskas, tostarp arī žūrijas pārstāvim Jānim Šipkēvicam neviena no Auna kustībām un skaņām nevedināja domāt, ka dziedātājs varētu būt viņam labi pazīstams cilvēks.

Auns deva norādes, ka ir saistīts gan ar mūziku, gan dzeju, gan vēl citām mākslām, taču nevienam ar precīziem minējumiem neveicās. Tika minēts Guntars Račs un citi, tomēr zem maskas dziedāja žūrijas pārstāvja Šipkēvica paša dēls Jānis Šipkēvics juniors jeb Shipsea.

"Mēs vēl no rīta satikāmies, man nebija ne jausmas," saķēris galvu, pārsteigts bija Auna tēvs.

"Delfi" jau vēstīja, ka svētdien noslēdzās populārā šova trešā sezona, kurā par uzvarētāju kļuva Kristīne Garklāva – viņa desmit raidījumus pavadīja zem lāča maskas, nevienam neļaujot sevi atminēt. Visa šova garumā žūrija arīdzan nebija vienisprātis, kāda dzimuma cilvēks zem lāča maskas slēpjas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!