Foto: Privātais arhīvs
Varenas kaislības turpina virmot dziedātājas Annas Sedokovas un latviešu basketbolista Jāņa Timmas "Instagram" profilos – mīlnieki, šķiet, savas attiecības risina ar interneta palīdzību. Zīmīgus videomateriālus publicējuši gan viens, gan otrs.

"Delfi" jau vēstīja, ka sportista un dziedātājas attiecībās iezagušās visnotaļ pamanāmas nesaskaņas, liekot noprast par iespējamu šķiršanos tuvākā vai tālākā nākotnē. Abi lauleņi patlaban atrodas Maiami, ASV, un viņu publiskā savstarpējā komunikācija zibeņo.

Tā, piemēram, Sedokova ievietojusi video, kurā virtuālais iespējamais Timma vēsta: "Ja mēs izšķirsimies, kam tu būsi vajadzīga?" Tālāk Sedokova rotaļīgi uzskaita visus savus potenciālos partnerus. Timma šo sievas ierakstu komentēja īsi: "Es ceru, ka šovakar tu mani nesatiksi."

Jau pēc brīža basketbolists "Instagram" īsajos video vēstīja, ka ar prāvu žūksni naudas ieradies striptīzklubā. Viņš lietojis mirkļbriku #darukogribu.

Viss liecina, ka kaislības starp mīlētājiem sit augstu vilni. Arī 1. jūnijā pāris internetā risināja savstarpējas nesaskaņas.

Latviešu basketbolists, neiedziļinoties detaļās, todien vēstīja: "Tikko piedzīvoju dažas sliktākās stundas savā dzīvē. Vairs man nav, ko teikt. Jūs par to uzzināsiet drīz vai varbūt nekad. Ceru, ka nekad," saviem 443 tūkstošiem instagrama sekotāju pauda viņš.

Jau drīz vien šo "storiju" apspēlēja arī Sedokova, rakstot: "Tas pats..." Šis dāmas vēstījums Timmam lika iekarst vēl vairāk un viņš atbildēja: "Tas pats? Tu te runā personiski. Nav tas pats. Dari, ko gribi," noskaldīja 30 gadus vecais sportists, kurš līdz šim savu sievu gluži vai uz rokām nēsājis.

Smalkākos paskaidrojumos par notikušo mīlnieki nav iegrimuši. Timma arīdzan atsekoja savai sievai "Instagram" platformā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!