Foto: Privātais arhīvs
Uzņēmējs, azartspēļu magnāts un mākslas mecenāts Jānis Zuzāns svētdienas vakarā interneta vidē padalījies ar jauku foto, kurā redzams, pusdienojot kopā ar kundzi Dinu.

"Četrdesmit [gadu] kā pazīstami," sirsnīgo attēlu vietnē "Instagram" komentē Jānis Zuzāns. Viņš ar kundzi Dinu Zuzāni restorānā pie vīna glāzes atzīmējuši 40. gadskārtu, kopš abi pazīstami.

Zuzāna internetā ievietoto ar "Like" jeb "Man patīk" sirsniņu novērtējusi arī Dina, liekot noprast, ka pāris šķiras uz patiešām draudzīgas nots.

Kā zināms, uzņēmējs Zuzāns paziņojumā portālam "Delfi" maija vidū vēstīja par pāra lēmumu tālāk iet katram savu ceļu, laulību šķirot.

"Covid-19 pandēmija un esošā situācija valstī mūsu attiecības nav saudzējusi. Atzīstot to sev un tuvākajiem, esam godīgi pret sevi un citiem. Ceram, ka šis lēmums mums abiem kļūs par pamatu draudzīgām attiecībām nākotnē. Lūdzam cienīt mūsu privātumu. Plašāku komentāru nebūs," skaidroja viņš.

Paziņojumā piebilsts, ka mākslas centrs "Zuzeum", kuru vada Dina, turpinās strādāt, tāpat pāris arī nepārtraukšot mecenātisma aktivitātes.

Pāris apprecējās 1986. gadā, taču viņu kopdzīve ilgusi 40 gadus. Starp Dinu un Jāni Zuzāniem 2010. gadā noslēgts laulības līgums, kas paredz visas mantas šķirtību. Pārim ir divas jau pieaugušas meitas Elīna un Kristīne.

Zuzāns minēts "Dienas Biznesa" pērn Latvijas 100 bagātāko cilvēku sarakstā.

View this post on Instagram

A post shared by @novojz

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!