Foto: Publicitātes foto

12. septembrī kanālā TV3 būs skatāms jauns iepazīšanās šovs "Laiks iemīlēties". Tajā dalībnieki dosies uz aklo randiņu ar pilnīgi nepazīstamu partneri, taču randiņa vietā viņi... sāks dzīvot kopā! Raidījums būs skatāms pirmdienu vakaros plkst. 21:45.

Šova dalībnieki pirmo reizi satiksies romantiskos apartamentos. Pavadot kopā pirmās 24 stundas, mīlnieki varēs izvēlēties – šķirties vai turpināt šovu. Ja pārim būs vēlēšanās, viņi kopā varēs pavadīt līdz pat četrām dienām, iepazīstot viens otru dažādās sadzīviskās situācijās un, kas zina, varbūt iemīlēsies.

Šova pirmajā sērijā satiksim divus pārus. Ķekavnieks, šoferis Igors satiksies ar liepājnieci, fitnesa treneri Gintu. Savukārt karavīrs Deivids dosies uz aklo randiņu ar pirmsskolas skolotāju Laini. Lai arī pirmajā brīdī Deivids un Laine ir šķietami saderīgs pāris, vakara gaitā atklāsies, ka patiesībā abi ir visai atšķirīgas personības. Bet vai tas būs šķērslis turpināt iepazīšanos? Savukārt Igors ar savu dedzību Gintu neaizbiedēs, bet tieši otrādi – ieinteresēs sarunām un smiekliem. Vai kāds no pāriem izlems turpināt randiņu, vai tomēr pēc kopīgi pavadītas diennakts izlems savus ceļus šķirt?
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!