Foto: Privātais arhīvs
Rīgas mēra Nila Ušakova sieva Jeļena (attēlā) var lepoties ar skaistu, sportisku un tvirtu ķermeni. Viņasprāt, labākā diēta ir pavisam vienkārša – mazāk ēst.

"Nekad īpaši neesmu sevi mocījusi ar diētām. Ja cilvēks jūt, ka viņam parādījies liekais svars, mans padoms ir pavisam vienkāršs - mazāk ēst.

Ja jūtu, ka nācis klāt kāds liekais kilograms, nedaudz pamainu savus ēšanas paradumus, piemēram, iekļaujot tajā vairāk dārzeņu," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Jeļena.

Jaunā sieviete stāsta, ka ķermeņa veselību viņai palīdz saglabāt liels daudzums ūdens, ko viņa katru dienu izdzer, kā arī sports. Aktīvs dzīvesveids ir viņas ikdiena. Sportiskajām aktivitātēm viņa mēdz nodoties kopā ar vīru vai draudzenēm.

"Protams, ka labākais veids, kā uzturēt sevi formā, ir sports. Man pašai patīk lēns skrējiens. Angliski tam ir ļoti labs nosaukums - jogging. Abi ar vīru esam iecienījuši riteņbraukšanu. Reizēm no Rīgas aizbraucam uz Vecāķiem vai līdz Jūrmalai. Sanāk diezgan liels attālums. Turklāt fiziskās aktivitātes vislabāk ir baudīt svaigā gaisā, nevis telpās.

Savukārt kopā ar draudzenēm mēdzam aiziet uz zumbas nodarbībām. Zumba ir fitnesa nodarbība, kurā apvienoti vairāki deju stili un nodarbības laikā, mūzikas pavadībā, tiek dejots," saka Rīgas mēra sieva.

Jeļena ir izmēģinājusi arī jogu, kuru atzīst par gana labu esam, taču viņa vingrinājumus labāk tomēr izvēlas šad tad izpildīt mājās, nevis dodas uz nodarbību pie trenera. Kā viņa saka - Latvijā ir maz patiešām labu jogas pasniedzēju, bet tie, kuri savu arodu pieprot labi, lielā pieprasījuma dēļ parasti ir ļoti aizņemti un noslogoti.

Savukārt mundru garu Jeļena uztur ar mūzikas palīdzību. Kā viņa pati stāsta, viņas ikdiena nav iedomājama bez dažādām melodijām.

"Labu omu man sniedz mūzika. Klausos ļoti dažādus stilus. Reizēm atskaņoju arī klasisko mūziku. Viss atkarīgs no tā, kā konkrētajā brīdī jūtos. Vēl mundrumu man sniedz dažādas zāļu tējas un citronūdens. Savukārt vasarā ļoti esmu iecienījusi ledus tēju ar piparmētrām," noslēgumā saka Jeļena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!