Foto: Privātais arhīvs/DELFI

2021. gads privātajā dzīvē bijis zīmīgs diviem "Jumpravas" mūziķiem – gan Aigars Grauba, gan Aigars Krēsla izšķīrušies no savām dzīvesbiedrēm. Aigars Grāvers šķīries jau senāk. Visi trīs Aigari nu metuši kauliņus kopā un dzīvo vienā mājā Raunā, šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns".

Leģendārās grupas "Jumprava" kodols – Grauba, Grāvers un Krēsla – nu apdzīvo vienu māju Raunā, kas pēc dokumentiem pieder Aigaram Graubam. Šajā vietā katrs nonācis pa savam ceļam, taču vīrus vieno tas, ka ar dāmām kopā viņi vairs nedzīvo.

Kā raksta "Kas Jauns", pērn izjuka Aigara Krēslas attiecības ar dzīvesbiedri Sandru Paegli, ar kuru viņš bija kopā trīs gadus, taču dāma nav varējusi iejusties dzīvē laukos, kas savukārt ir tīkama Krēslam.

Pērn pašķīda arī režisora un mūziķa Aigara Graubas laulība ar mākslas kuratori Ingu Šteimani – abiem bijušas nesamierināmas domstarpbības Covid-19 vakcinēšanās jautājumos. Nu jau gadu abi dzīvo šķirti, taču laulība vēl nav oficiāli likvidēta.

Savukārt Aigara Grāvera laulība ar TV šovu veidotāju Aiju Strazdiņu izjuka jau 2018. gadā.

Nu visi "šķirteņi" apdzīvo Graubam piederošu savrupnamu Raunā. Tur katram esot sava istaba – augšstāvā mitinās Grāvers un Grauba, bet Krēsla dzīvo lejā.

Kā žurnālam "Kas Jauns" paskaidro Krēsla, šis nams esot "Jumpravas" radošā vasaras rezidence, visi ir draugi un arī mājas pienākumus sadala kristīgi. "Mēs ar Grāvi pļaujam zāli, Grāvis kūpina gaļu, es cepu maizi. Grauba, kurš te uzturas retāk nekā mēs, šeit pārsvarā atpūšas no Rīgas," saka saimnieks un piebilst: "Mēs esam čomi. Ilgāk bijuši visi kopā, nekā ikviens bijis ar savām sievām."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!