Foto: Privātais arhīvs
Jūlija sākumā startēja Latvijā pirmais realitātes šovs internetā "Gribi kļūt slavens?", kura vadīšana bija uzticēta populārajai pašmāju "jūtūberei" un sociālo tīklu zvaigznei Evelīnai Pārkerei. Piektdien, 12. jūlijā, šova veidotāji, producentu apvienība "Brīvdienas" izplatījusi paziņojumu, ka sadarbība ar Evelīnu pēc viņas iniciatīvas tiek pārtraukta. Pārkere arī nākusi klajā ar video, kurā izskaidro situāciju.

Sadarbība pārtraukta pēc tam, kad Evelīnai Pārkerei nepatika tas, kā viņa parādījās šova ballītes atklāšanas pasākumā un tai sekojošajās publikācijās Latvijas interneta portālos, norādīts medijiem izplatītajā paziņojumā.

"Delfi Izklaide" jau vēstīja, ka šovs ir izpelnījies ļoti pretrunīgu skatītāju vērtējumu. Tāpat arī Evelīnas tēls šovā satraucis daudzus, un ļaudis sociālajos tīklos pauduši sašutumu par meitenes izturēšanos kameru priekšā. Tiesa, netrūkst arī tādu, kas viņu aizstāvējuši un aicinājuši sabiedrību tik ļoti neņemt pie sirds redzēto, jo tas ir šovs.

Producentu kompānija redz lielu potenciālu Evelīnā kā TV raidījumu vadītājā, taču viņai vēl jāiegūst pieredze, lai spētu izturēt milzīgo spriedzi un pret sevi vērstos negatīvos viedokļus. Acīmredzot viņa nebija gatava tik lielai šova popularitātei, kuru diemžēl nereti pavada arī negatīvi komentāri, portālu virsraksti un nicinoši skatītāju viedokļi, uzskata producenti.

"Esmu sapratusi un nolēmusi, ka šis šovs nav priekš manis, un es jūtos tajā kā man nepiemērotā vidē. Esmu pazaudējusi sevi. Pati nespēju skatīties šovu, jo man ir kauns par visām izdarībām un to, kādu manis pusi tas parāda. Es tāda neesmu. Nezinu, ko es gribēju tēlot vai pierādīt , bet tā neesmu es. Tieši tāpēc es šovu pametu," savā vēstījumā producentiem esot norādījusi Evelīna.

Evelīna piektdien "YouTube" arī nākusi klajā ar video, kurā skaidro šova pamešanas iemeslus. Meitene drosmīgi atzinusi savas kļūdas, bet tajā pašā laikā arī norādījusi, ka katram stāstam ir divas puses. Pārkere arī piebildusi, ka raidījuma veidotāji sižetus montējuši pa savam prātam, lai viss tiktu pasniegts skandalozā gaisotnē, kā arī norādījusi, ka viņa pazaudējusi sevi, jo vēlējusies izdarīt visu tā, lai šova veidotājiem patiktu.

Meitene atklājusi filmēšanas aizkulises un producentu izdarības, kas vērstas pret viņu. Video otrajā daļā parādās arī Rojs Rodžers, kurš atklājis, ka arī viņam ar šo producentu apvienību bijusi rūgta pieredze un viņš nolēmis par to runāt skaļi, jo redz, ka pret Evelīnu notikusi netaisnība.

Kā norāda producenti, šova pirmajā epizodē viņi potenciālos dalībniekus brīdināja par to, kādas ir slavas ēnas puses. Evelīna bija vairākkārt uzsvērusi, ka, būdama populāra "jūtūbere", šādus viedokļus vērā neņem, jo ar to saskaras nepārtraukti.

Neraugoties uz šo starpgadījumu, šovs turpināsies un jau pirmdien pie skatītājiem nonāks nākamā "Gribi kļūt slavens?" epizode, kurā vēl būs redzama Evelīna Pārkere un kurā dalībniekiem tika dots uzdevums – sarīkot šova atklāšanas ballīti.

Jau vēstīts, ka jauno šovu veido producentu kompānija "Brīvdienas". Apvienības veidotie realitātes šovi Latvijā jau astoņus gadus ir vieni no skatītākajiem šoviem TV. Radošā grupa veidojusi tādus šovus kā "Gandrīz ideālas vakariņas", "Vakariņas četratā", "Saimnieks meklē sievu", "Gatava pārvērtībām", "Kivičs. Pavisam privāti" un daudzus citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!