Foto: Privātais arhīvs
Ja kādreiz esat iedomājušies, kā dzīvo miljardiera atvases, tad tagad ar Krievijas oligarha Romāna Abramovičas meitas Sofijas (attēlā) gādību ir iespējams gūt visnotaļ visaptverošu ieskatu bagātnieka bērna dzīvē.

19 gadus vecā meitene ir aktīva Instagram tīkla lietotāja, un saviem sekotājiem viņa regulāri piedāvā fotogrāfijas no ikdienas dzīves nozīmīgākajiem notikumiem.

Īpaši atzinīgi meitenes sekotāji novērtējuši senāk uzņemtus kadrus, Sofija redzama kopā ar savu slaveno papucīti, bet tāpat daudz "patīk" atzīmju saņēmuši daudzie attēli ar dažādiem dzīvniekiem, radiniekiem un meitenes draugiem. 

Pats Abramovičs nekad savu privāto dzīvi nav īpaši afišējis, bet mazā Sofija, kas pasaulē nākusi miljardiera laulībā ar otro sievu Irinu, saviem sekotājiem atrāda gan to, ko ēd, gan spilgtākos kadrus no zirgu sacīkstēm, kurās piedalās, gan citus svarīgus un mazāk nozīmīgus notikumus.

Abramoviča un viņa otrās sievas laulība tika šķirta 2007. gadā, un neoficiālas applēses liecina, ka, šķiroties no 50. bagātākā cilvēka pasaulē, bijusī stjuarte ieguva vismaz vienu miljardu sterliņu mārciņu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!