Foto: Vida Press

Zviedru dziedāja Lorīna – īstajā vārdā Lorina Zineba Noka Talhaoui – jau otro reizi uzvarējusi starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija". Pirmo reizi viņai tas izdevās 28 gadu vecumā ar globālo hitu "Euphoria", un nu panākumi atkārtoti 39 gadu vecumā, uzvarot viņas dziesmai "Tattoo". Interesanti, ka māksliniecei pašai uz ķermeņa nav neviena tetovējuma.

Lorīna ir pirmā dziedātāja, kurai izdevies divas reizes uzvarēt lielajā "Eirovīzijā". Mākslinieku vīriešu vidū tas izdevies tikai īram Džonijam Loganam.

Lai gan Lorīna dzimusi Stokholmā, viņas vecāki ir marokāņi. Tieši šis faktors, iespējams, bija izšķirošais, kāpēc dziedātāja uz savu pirmo "Eirovīziju" bija nolēmusi pilnībā mainīt savu ārieni – toreiz zviedru prese vēstīja, ka viņa to izdarījusi pēc producentu ieteikuma. Speciālisti Lorīnai esat iestāstījuši, ka afrikāņi Eiropas mūzikas konkursos uzvar ļoti reti, tāpēc Lorīna piekrita mainīt savu ārieni, izveidojot nu jau pazīstamo "maģiskās citplanētietes" tēlu. Lorīnas izskats gan pirmajā, gan otrajā "Eirovīzijā" nav daudz mainījies – jebkurš, kurš atceras viņas 11 gadus seno uzstāšanos, viņu viegli varēja sazīmēt arī šogad.

Savukārt desmit gadu laikā Lorīna šad un tad mainījusi savu vizuālo tēlu. 2018. gadā viņa nodzina pavisam īsu zēngalviņu un vēlāk nokrāsoja to platīnblondu.

Pēc tam Lorīna matus ataudzēja līdz pleciem, joprojām saglabājot to gaišo toni, bet pēc tam atkal nogrieza tos īsus un atstāja dabiskajā krāsā.

Lorīna īpaši aizrāvusies ar afrikāņu bizītēm. Ar tām viņa staigāja 2020. un 2021. gadā, visbeidzot ataudzējot savus īstos matus.

Visbeidzot šogad "Eirovīzijā" Lorīna uz skatuves kāpa stipri līdzīgā tēlā kā savā veiksmes gadā pirmajā "Eirovīzijā.

Lorīnas privātā dzīve

Lai gan laika posmā no 2004. līdz 2006. gadam Lorīna dzīvoja kopā ar Zviedrijā pazīstamo dziedātāju Danielu Lindstormu, pēc viņu šķiršanās par mākslinieces privāto dzīvi nekas daudz nebija zināms. 2017. gadā viņa kādā intervija atzina, ka sevi jūt kā biseksuālu cilvēku. "Daudzi cilvēki ir fokusējušies uz seksu un seksualitāti, bet mīlestība ir daudz kas vairāk. Es parasti saku tā: mīlestība ir tur, kur tu to atrodi"."

Kā saka māksliniece, viņa jūtas "salaulāta ar darbu", taču arī seksa viņai dzīvē pietiekot. 2021. gadā zviedru prese vēstīja, ka Lorīnai esot draugs, tomēr neviens viņu līdz šim kopā ar vīrieti nav redzējis, Lorīna savu privāto dzīvi sargā.

Lorīna nekad nav bijusi precējusies, viņai arī nav bērnu. Lai gan dziedātājas turīgums novērtēts trīs miljonu dolāru apmērā, viņai nepieder nedz mājas, nedz mašīnas.

Māksliniecei pašai uz ķermeņa nav tetovējumu, taču viņai tīri labi patīk un piestāv hennas zīmējumi – ar tiem Lorīna rotājās arī šovā Liverpūlē. Lorīnai ir viens kaitīgs ieradums – viņa smēķē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!