Foto: Kadrs no video
Populārā influencere, apģērbu veikala "Butterfly" seja Elīna Didrihsone un viņas vīrs, uzņēmējs Nauris Didrihsons nesen iekārtoja savu dzīvesvietu Rīgā. Nu jaunieši tajā ieveduši TV kameras un raidījumam "Iečeko slavenību" ļāva ieskatīties savā smalkajā miteklī.

25 gadus vecā veikalniece pošas jaunam statusam savā dzīvē – viņa būs māmiņa. Kuru katru brīdi pasaulē jānāk Didrihsonu pāra puisēnam. Pirms nozīmīgā notikuma Elīna Didrihsone savās mājās Rīgā uzņēma aktieri Andri Buli, kurš šovasar staigā pa dažāda kalibra slavenību mājokļiem un iepazīstas tuvāk.

Didrihsones dzīvoklī Buli visvairāk pārsteidza divas lietas: fakts, ka viss apkārt ir balts, kā arī dzīvokļa milzīgā terase ar skatu uz Rīgu. Kā atklāj pati Elīna, dzīvoklis no paša sākuma "taisīts instagramīgs", – tas bijis svarīgi.

Uzņēmēju pāris dzīvo nama 9. stāvā. Didrihsoni noklusē to, kā pie glaunā dzīvokļa tika – nopērkot to par skaidru naudu vai ņemot kredītu. Uz šo jautājumu Didrihsone portālam "Delfi" reiz atbildēja, lai nelien viņu maciņā.

Taču mitekļa dārdzību uzsver arī saimnieks: guļamistabā viena siena veidota no spoguļa, tajā rosījies dizainers. Spoguļsiena vien izmaksājusi 3000 eiro! Bet aizkarus mājoklim Elīna izvēlējās Turcijā, speciāli braucot turp tieši pēc smalkiem aizkariem.

Guļamistaba ir arī Elīnas darbavieta, tāpēc pārim svarīga bijusi liela, ērta gulta. Tā izrādījusies tik milzīga, ka bija jāceļ dzīvoklī iekšā ar ceļamkrānu! Savukārt ar mazuļa gultiņu gadījies kāds misēklis – tā ir saliekama, un tika salikta citā telpā, nevis jauno vecāku guļamistabā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!