Foto: Publicitātes foto

Šoruden populārais erotisko kalendāru meistars Sergejs Kondrašins kopā ar radošo komandu un modelēm bija devies uz Francijas dienvidiem, lai veidotu fotosesijas 2013. gada kalendāram.

Šoreiz atšķirībā no citiem gadiem pilnībā izģērbtu modeļu Kondrašina kalendārā nebūs, jo fotogrāfam izveidojusies laba sadarbība ar zīmola Amoralle radītāju Inesi Krūmiņu un meitenes būs tērptas viņas darinātajos sievišķīgajos un jutekliskos tērpos.

Paralēli fotografēšanai Francijā notika arī filmēšanas darbi realitātes šova Calendar Live trešajai sezonai, un divu nedēļu laikā radošā komanda pabija Kannās, Nicā, Provansā un citās vietās, bet bilžu uzņemšana notika vīna darītavās, kalnos un pat zem ūdens.

Kalendāra tapšanai šoreiz bija izvēlētas sešas meitenes - no Latvijas populārākās bija televīzijas un radio raidījumu vadītāja Vlada Stoļičnaja un atzīstamus panākumus guvusī modele Māra Kampernova, no Krievijas bija ieradusies modele Janika Landa (attēlā), kurai ir liela pieredze zemūdens fotosesijās, bet Franciju pārstāvēja modes blogere Andžela Donava.

Kondrašina darba rezultātu īpaši lūgtie viesi varēs novērtēt 13. decembrī autosalonā Lexus, kur notiks jaunā kalendāra prezentācija, bet, sākot no 14. decembra, projekta oficiālajā mājaslapā kalendāra bildes varēs apskatīt visi interesenti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!