Foto: Privātais arhīvs

Šovasar plašāku atpazīstamību dzimtajā zemē iemantojusī modele Viktorija Vailda (attēlā) šobrīd bauda popularitāte vilni arī ārpus Latvijas robežām, un, lai uzskatāmāk parādītu, cik daudz ieguldīts slavas kaldināšanā, viņa padalījusies ar saviem jaunības dienu foto.

DELFI Izklaidei atklāj Viktorija, par kuru pēdējās nedēļas laikā vēstījuši tādi britu izdevumi kā Dailymail.co.uk, Mirror.co.uk un citi, daži mediji viņai pat rakstījuši, ka šobrīd Viktoriju ar viņas iespaidīgo izskatu var uzskatīt par visslavenāko latvieti pasaulē.

"Iesākumā Anglijā visi mediji sāka par mani interesēties, pēc tam ziņas gāja tālāk. Visās TV ziņās, internetā, žurnālos, radio, YouTube par mani runā," stāsta Viktorija, kura filmējusies arī kādam Lietuvas televīzijas kanālam, bet tagad saņēmusi piedāvājumus no Vācijas un Anglijas telekanāliem.

Viņa ārvalstu medijiem arī atklājusi savu aizraujošo dzīvesstāstu - 30 gadus vecā sieviete sava izskata uzlabošanai iztērējusi aptuveni 36 tūkstošus eiro. Viņai veiktas trīs krūšu operācijas, lūpās ievietoti implanti un veikti citi uzlabojumi, lai ļautu sievietei piepildīt savu sapni un izskatīties kā "seksa lellei".

Ideja par ārējā izskata uzlabošanu Viktorijai radusies jau pusaudzes gados - viņa dzīvojusi nelielā lauku ciematiņā un, kā atzīst pati sieviete, viņai bijusi normāla bērnība.

"Es biju ļoti tieva un blonda, un cilvēki mani sauca par Bārbiju. Bet es ienīdu savas mazās A izmēra krūtis. Man nepatika tas, kā es izskatos, un es mocījos ar kompleksiem.

Tolaik es vēl nezināju par plastikas ķirurģijas iespējām, bet es sapņoju par milzīgām krūtīm un neprātīgi lielām lūpām," intervijās britu presei atzinusies Viktorija, kur tagad savu sapni ir piepildījusi.

Tas izdevies, pateicoties viņas mīļotajam vīrietim, veiksmīgam biznesmenim Saimonam, kuru Viktorija sastapusi 25 gadu vecumā - viņš meiteni ceļā uz viņas sapņa piepildījumu atbalstījis gan finansiāli, gan emocionāli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!