Foto: DELFI

Tuvojoties ilgi gaidītajai atklāto dekoltē un īso svārciņu sezonai, sievietēm arvien aktuālāks kļūst jautājums par to, vai viņu fiziskā forma un ķermeņa kopējais tēls ļauj sevi izcelt ar šādu apģērbu palīdzību. Šajā sakarā jaunā dziedātāja Marta Ritova (attēlā) atklāj, kā gada siltajai sezonai gatavojas pati.

"Par sevis uzturēšanu formā īpaši nesatraucos, jo vienmēr esmu centusies ēst veselīgi, kā arī daudz dzeru ūdeni, kas ir viens no veselīga izskata un gludas un tvirtas ādas pamatprincipiem.

Tāpat arī izteikti rūpīgi nesekoju līdzi tam, cik tvirta ir mana āda. Visu ziemu cītīgi esmu gājusi uz sporta zāli, tāpēc man nav problēmu ar to, vai āda ir gluda vai nav," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Marta.

"Uzskatu, ka sevi formā jāuztur visu gadu. Ir muļķīgi ziemas laikā atmest ar roku visām procedūrām un vingrinājumiem, kas, ilgstoši pielietoti, dotu acīmredzamus rezultātus, un, tikai iestājoties pavasarim, sākt smērēt sev virsū visus krēmus pēc kārtas. Šāda rīcība rezultātus nedos, un domāju, ka to zina visas meitenes.

Pati kopumā nedaru neko ļoti ekstremālu, lai uzturētu dekoltē zonas vai augšstilbu ādas tvirtumu, un man nav arī noslēpumainu vai vēl neatklātu metožu. Vislabākais un pārbaudītākais līdzeklis gludai un tvirtai ādai, manuprāt, ir piemēroti ķermeņa kopšanas līdzekļi, pareizs uzturs un sports.

Es pati sporta zālē visvairāk esmu iecienījusi grupu nodarbības. Man ļoti patīk stepa aerobika, ko iesaku ikvienai meitenei, kas vēlas sievišķīgas, tomēr trenētas auguma formas, kā arī dažādi spēka vingrojumi, kas nostiprina muskuļu grupas un uztur ķermeņa kopējo tonusu un tvirtumu," atklāj dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!