Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Ietekmīgā modeļu aģentūra "IMG" noslēgusi līgumu ar ASV viceprezidentes Kamalas Harisas pameitu, ziņo raidorganizācija BBC.

"IMG" ceturtdien pavēstīja, ka aģentūra noslēgusi līgumu ar 22 gadus veco Ellu Emhofu – ASV viceprezidentes Kamalas Harisas vīra meitu, kura pasaules uzmanību piesaistīja prezidenta Džo Baidena inaugurācijā. Tajā Emhofa bija tērpusies izteiksmīgā un rotaļīgā zīmola "Miu Miu" mētelī.

"Viņai piemīt bezkaunība un prieks," kontraktu ar jauno sievieti komentē "IMG" prezidents Ivans Barts. Šī aģentūra pārstāv arī tādas industrijas zvaigznes kā Džidži Hadidu, Keitu Mosu, Žizeli Bundhenu.

Stilīgā jauniete nokļuvusi arī izdevuma "Vogue" ekspertu uzmanības lokā, proti, stilisti slavē Emhofas izvēli tik augsta ranga svinīgā notikumā apģērbties rotaļīgi un pat dīvaini. Jāpiebilst, ka Emhofas instagrama konts arī viņu rāda kā košu, drosmīgu un savā zīņā īpatnēju cilvēku. Turklāt kopš parādīšanās inaugurācijā Emhofas sekotāju skaits strauji pieauga – no 50 000 sekotāju līdz 300 tūkstošiem nedēļas laikā. Cilvēki slavē viņas drosmi pozēt ar, piemēram, neskūtām padusēm.

Ella Emhofa ir viceprezidentes vīra Daga Emhofa meita no laulības ar filmu producenti Kerstinu Makkinu. Kamala Harisa ar Dagu apprecējās 2014. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!