Foto: Privātais arhīvs
Pusotru gadu pēc laulības reģistrācijas dzimtsarakstu nodaļā īstām kāzām Dieva priekšā pošas Kaspars un Olga Kambalas. Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" ietvaros Kambala vēlreiz "bildināja" savu mīļoto, un abi plāno sarīkot īstas laulības ar mācītāju un pieklājīgiem tērpiem.

Kad Kambalas mija gredzenus, Latvijā valdīja Covid-19 ierobežojumi, tāpēc kārtīgas svinības pārim nesanāca.

Dzimtsarakstu nodaļā abi ieradās drēbēs, kas visai attāli atgādināja klasiskus kāzu ietērpus – Olgai mugurā bija minikleita, kas knapi nosedza pēcpusi, bet Kaspars notikumam par godu bija pie skrodera darinājis baltu treniņtērpu.

Vakariņu laikā viesnīcas numuriņā, kas iztapsēts vienā zeltā, Kambala vēlreiz "bildināja" savu sievu, solot viņai kāzas ar īstu mācītāju un īstu ballīti draugiem. "Tu man esi visforšākais, vismīļākais! Man prieks, ka man ir tavs uzvārds. Taisīsim balli!" pēc svarīgās ziņas saņemšas vīram teic Olga.

"Apprecējos baltā treniņtērpā. Šoreiz vajadzētu spert soli augstāk," par stila aspektu spriež Kambala, kurš nolēmis dabūt melna samta uzvalku, bet sieva pošas uzvilkt kārtīgu līgavas kleitu. "Pirmoreiz cilvēki mūs nesaprata: kā var precēties treniņtērpā? Taču tā mēs gribējām," kāzu dienu atceras influencere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!