Foto: Privātais arhīvs
Bijušā basketbolista Kaspara Kambalas sieva Olga pirmo reizi komentējusi vīra iepriekš pausto, ka viņš savā mūžā gulējis ar daudziem simtiem sieviešu.

Aprīļa sākumā vēstījām par kādu neparastu Kaspara Kambalas atklāsmi: vīrietis publiski pauda, ka īsti nevar atcerēties, cik daudz sieviešu viņam dzīvē bijis, taču šis skaits esot mērāms no 300 līdz 500 dāmām.

13. aprīlī Kambala par sievu apņēma uzņēmēju Olgu, ar kuru viņš ir kopā kopš šā gada sākuma. Pāris savas attiecības publisko kanāla "STV Pirmā!" šovā "Mīla burbulī", kur cita starpā jaunā sieva pirmo reizi komentējusi Kaspara iespaidīgo attiecību pieredzi.

Olga Kambala vīra bijušās dāmas nekautrējas nosaukt par prostitūtām. "Tās pat nebija draudzenes, tās bija vienkārši m**kas," spriež Kambalas kundze. Viņasprāt, ļaudis ir pārpratuši Kaspara iepriekš pausto par ievērojamo sieviešu skaitu viņa dzīvē.

"Delfi" jau vēstīja, ka sportists, tagad marihuānas izstrādājuma influenceris, iepriekš bija zināms kā vīrs ar pamatīgu pieredzi draudzenēs, viņam bijusi arī viena laulība un attiecības, kurās dzimuši bērni. Ja attiecības beidzas, Kambala nekad ilgi nav dzīvojis vecpuisī, jo tūdaļ klāt ir jauna draudzene. Iepazīstot dāmas, Kambalas pēdējā draudzene Olga kļuvusi arī par laulāto. Abiem šīs ir otrās laulības dzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!