Foto: Publicitātes foto
Lai arī Kambalu pāra starpā reizēm uzvirmo temperamentīgi strīdi, kopumā viņi visi jūtas kā īsta, saskanīga ģimene. Olgas meitas grasās pieņemt sava patēva – Kaspara Kambalas – skanīgo uzvārdu, taču šajā jautājumā radušās problēmas Olgas bijušā vīra paskatā.

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Olga Kambala slavē savu vīru par to, ka viņš ļoti labi saprotas ar viņas trim meitām, kas dzimušas Olgas iepriekšējā laulībā, kas ilga 16 gadus. Ar Kasparu Kambalu viņa sāka tikties, vēl būdama precēta un uzvārdā Grinčenko-Pacijenko.

Apprecoties ar Kasparu, meitas ātri vien pieņēma mammas jauno vīrieti. "Viņš nodrošina mums visām četrām to stipro vīrieša aizmuguri un rūpes, mums ir ļoti laimējies," – tā par Kambalu saka Olga.

Olgas meitas arī izlēmušas pieņemt Kambalu uzvārdu. Vecākā no viņām ir pilngadīga un to jau ir izdarījusi, taču ar jaunākajām radies negaidīts sarežģījums, proti, Olgas bijušais vīrs un meiteņu tētis pēc daudzu gadu klusēšanas pēkšņi ir atcerējies par meitu eksistenci un saskatījis iespēju labi nopelnīt, pieprasot ievērojamu naudas summu par savu piekrišanu uzvārda maiņai.

"Manā dzīvē viņa vienkārši nav. Es uz viņu pat nedusmojos, jo uz garīgi slimiem cilvēkiem dusmoties nevar, un par tādu es savu bijušo uzskatu. Nu, pasakiet, vai ir normāli vienkārši aizlidot uz Maroku un neatgriezties piecus gadus? Vai ir normāli pat nemēģināt sazināties ar meitām, ne reizi nesatikties daudzu gadu garumā? Meitenes toreiz ļoti skuma, jaunākajai tēta tēls jau vispār ir pagaisis, viņa tagad kā uzburta līp klāt Kasparam," skarbi saka Olga Kambala, kura nolēmusi šo jautājumu risināt juridiskā ceļā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!