Foto: Vida Press
Amerikāņu reperis Kanje Vests ir šķīries no nesenās jaunās mūzas Čeinijas Džonsas. Tiesa, nav zināms, kurš kuru pametis šoreiz, vēsta medijs "Page Six".

Kopš šķiršanās no Kimas Kardašjanas reperis dāmas maina kā zirgus. Beidzies arī viņa īsais romāns ar bijušajai sievai stipri līdzīgo bruneti Čeiniju Džonsu, ar kuru viņš sāka tikties šogad februārī. Šķiršanās notikusi pēc tam, kad maijā abi kopā pavadījuši atvaļinājumu Tokijā, taču nav skaidrs, kas starp viņiem īsti noticis.

Kāds Vestam pietuvināts cilvēks medijiem paudis, ka Kanje no Tokijas atbraucis visai satraukts, taču "rīt viņi varbūt atkal būs kopā". Zināms, ka Džonsa no sava "Instagram" profila izdzēsusi visas bildes ar viņu, kas mūsdienās skaidri liecina par attiecību beigām, taču abi joprojām viens otra profiliem seko.

Ne viens, ne otrs nav publiski komentējuši, kas šoreiz nogājis greizi.

Kā zināms, Vesta versmainā privātā dzīve ir tabloīdu virsrakstos jau kopš brīža, kad Kima Kardašjana paziņoja, ka laulību vēlas šķirt. Pēc tam Vesta dzīvē sērijveidā figurēja virkne draudzeņu, ar kurām viņam nekas nopietns neizveidojās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!