Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pēc vairāk nekā gadu ilgas tielēšanās amerikāņu reperis Kanje Vests piekritis juridiski "palaist brīvībā" savu sievu un bērnu māti, sabiedrības dāmu Kimu Kardašjanu, ziņo "Mail Online". Šķiršanās prasību Kardašjana tiesā iesniedza jau 2021. gada februārī.

45 gadus vecais reperis beidzot piekritis noslēgt ieilgušu šķiršanās sāgu. Par to liecina Vesta advokāta tiesā Losandželosā iesniegtais apliecinājums, ka lietas dalībniekiem ir pieejama visa informācija par mūziķa īpašumiem un aktīviem, kas ir zīme, ka lieta tuvojas noslēgumam.

Saskaņā ar dokumentiem Vests ir nodevis visu savu finanšu informāciju Kardašjanas juristu komandai, kā arī panācis vienošanos ar sievu par viņu finanšu un īpašumu sadali. Parasti šādos gadījumos informācija tiek iesniegta dažas dienas vai nedēļas pirms galīgā sprieduma.

Vests iepriekš iebilda pret Kardašjanas centieniem tiesā atzīt viņu par juridiski brīvu sievieti, tomēr tiesnesis 2022. gada martā apmierināja modeles prasību, vienlaikus pati laulība līdz galam nav šķirta. Tagad, visticamāk, tas beidzot notiks.

Tiesa, tas, ka abi ir vienojušies par bagātību sadali šķiroties, nenozīmē, ka tiesāšanās starp abiem būs beigusies, jo Vests var turpināt cīnīties par bērnu aizbildniecību. Pārim ir četri bērni, kuri pēc vecāku kopdzīves iziršanas dzīvo ar māti.

Vests un Kardašjana apprecējās 2014. gadā Florencē, Itālijā. Nesaskaņas abu starpā sākās 2020. gadā, kad Vests, kuram ir bipolārie traucējumi, publiski sāka diskreditēt sievu un viņas ģimeni. Kardašjanai paziņojot par šķiršanos, Vests bija apņēmības pilns viņu neatlaist, tostarp reperis iegādājās māju tieši pretī Kardašjanas dzīvesvietai.

Pēc kopdzīves izjukšanas abiem bijušas vairākas citas attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!