Amerikāņu slavenību pāris Kima Kardašjana un Kanje Vests (abi kopā attēlā) rūpēs par savas jaundzimušās meitiņas drošību iegādājušies Latvijā bāzētās kompānijas Dartz ražoto luksusa bruņumašīnu Prombron Iron Diamond.

Kā ziņo pārim tuvas personas, Vests iedvesmojies no sava drauga repera Jay Z, kurš pēc viņa un Bejonsas meitiņas nākšanas pasaulē pagājušajā gadā pastiprinājis drošības pasākumus.

"Kanje apzinās, ka viņa jaunā ģimene ir tik atpazīstama, ka tā piesaista visādu dīvaiņu un psihopātu uzmanību. Viņš nevēlas riskēt," sacīja informācijas avots.

Reperis par 1,24 miljoniem ASV dolāru pasūtījis Dartz ražoto luksusa bruņu mašīnu Prombron Iron Diamond, kā arī par 388 570 ASV dolāriem automašīnas modeli Chevrolet Kodiak, kas veidots pēc ASV prezidenta Baraka Obamas izmantotā limuzīna dizaina.

Uzņēmums Dartz ir reģistrēts Igaunijā, taču tā galvenais birojs atrodas Latvijā. Dartz nodarbojas ar luksusa bruņoto automobiļu ražošanu, un, tā kā bruņmašīnu komplektācija ir ekskluzīva un tiek veikta ar rokām, kompānijas ražotajiem modeļiem ir īpaši augstas cenas.

Kā norādīts uzņēmuma mājaslapā, Prombron Iron Diamond modelis ir izstrādāts sieviešu drošībai, un, lai atvieglotu bruņu auto novietošanu stāvvietās, tajā iebūvēta īpaši ērta parkošanās video sistēma.

Jau vēstīts, ka Kardašjanas un Vesta meitiņa nāca pasaulē jūnija vidū aptuveni mēnesi pirms noteiktā dzemdību laika, un laimīgie vecāki meitiņai deva vārdu Norta Vesta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!