Foto: Privātais arhīvs
Cenšoties panākt slaidākas kājas un izteiksmīgāku vidukli, sakāvi cietusi viena no Kardašjanu māsiņām. Hloja Kardašjana "Instagram" vietnē pirmdien publiskoja kārtējās skaistās bildītes, bet tās saniknoja viņas fanus – tie lūdzas, lai beidzot skaistule parāda sevi tādu, kāda viņa ir, proti, bez fotogrāfiju apstrādes.

38 gadus vecā realitātes šovu zvaigzne Hloja Kardašjana nereti krīt nežēlastībā saistībā ar savu publisko tēlu – starp citām slavenā klana personībām Hloja ar "Photoshop" programmu aizrāvusies visvairāk. Arī viņas jaunākās smukbildītes aizgājušas greizi.

Skaistule pozēja pie folijas sienas sudrabotā mirdzošā kleitiņā. Īsi pēc attēlu publiskošanas fani pamanīja dīvainības kleitas apakšmalas zonā – labā kāja šķita neveikli saliekta. Īpatnējs "plaukts" izveidojies arī zonā, kur mugura pāriet pēcpusē. Kardašjana pati vai viņas foto redaktors acīmredzot krietni pārspīlējis ar centieniem panākt sievišķīgas aprises un kāju slaidumu.

Pēc šūmēšanās komentāros neveiklie attēli no Kardašjanas "Instagram" pazuda, viņa atstājusi vien veiksmīgākos kadrus, kas gan arī apstrādāti ar "fotošopu".

Jāpiebilst, ka Kardašjanu klanam priekšā, visticamāk, stāv straujš popularitāts noriets. Daiļavas slavas spozmē ir jau gandrīz 20 gadu, taču arvien biežāk gan Hloja Kardašjana, gan citas šīs ģimenes sievietes nonāk dažādos kaitinošāko slavenību topos. Turklāt smalkajās aprindās mēļo, ka "Vogue" leģendārā redaktore Anna Vintūra šobrīd pieliekot visus spēkus, lai ikgadējā "Met Gala" balle Metropolitēna muzejā Ņujorkā šogad aizritētu bez Kardašjanu māsiņu klātbūtnes.

Hlojai Kardašjanai "Instagram" platformā seko 297 miljoni cilvēku, bet Kimai Kardašjanai – 348 miljoni. Jaunākajai māsiņai Kailijai sekotāju ir visvairāk – 381 miljons cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!