Foto: Publicitātes attēli

Bijusī aktrise, šobrīd rotu dizainere un garīgi piepildīta dzīvesveida influencere Agnese Zeltiņa pēdējā laikā publiskos saviesīgos pasākumus apmeklē kopā ar kādu izskatīgu vīrieti. Izdevums "Privātā Dzīve" noskaidrojis pavadoņa personību.

Zeltiņa ar jauno pavadoni aprīlī paviesojās furšetā "Stockmann" lielveikala modes skatē, bet maijā mielojās jaunatklātā restorānā Mārupē.

Kā raksta "Privātā Dzīve", izskatīgais vīrietis ir mākslinieks un dizaineris Jevgēnijs Šaraburko. Viņš nāk no Baltkrievijas galvaspilsētas Minskas un draudzība ar Zeltiņu viņus vieno jau no 2009. gada.

"Viņš ir mans draugs," izdevumam atklājusi sabiedrības dāma. Abi iepazinušies veikala "Mont Blanc" atklāšanas pasākumā pirms 13 gadiem, kur Zeltiņa bijusi sarīkojuma vadītāja, bet Šaraburko – mākslinieciskais noformētājs. "Tā mēs kopā priekos un bēdās, kāpumos un kritumos, radošos strīdos un stāstos sargājam mūsu draudzību," skaidro Zeltiņa.

Raksturot savu draugu, Zeltiņa iezīmē gluži vai ideālo vīrieti: Žeņa esot ļoti talantīgs, sirsnīgs, optimists ar atvērtu prātu, kurš turklāt lieliski gatavojot ēdienu. Viņasprāt, Žeņa ir "izcilas gaumes, stila un inteliģences paraugs".

Šaraburko, kurš lieliski runājot arī latviski, ir arī Zeltiņas kolēģis rotu darbnīcā "Soulstones" – kopš janvāra abi strādā pie jaunām sieviešu un vīriešu rotaslietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!