Foto: Publicitātes attēli
Hokejistam Kasparam Saulietim un viņa bijušajai sievai Katrīnei Saulietei ir izdevies saglabāt labas attiecības – abi, lai arī jau kādu laiku vairs nav kopā, turpina rūpēties par meitām un regulāri sazvanās, lai draudzīgi papļāpātu.

"Tas viss sen jau pāri. Tur ir viss kārtībā! Mēs komunicējam un var teikt, ka esam kā biznesa partneri. Taču kā uz sievieti es tiešām vairs... nav," viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas", atklāti attiecības ar bijušo sievu Katrīni iezīmē Kaspars.

Viņš neslēpj, ka tāda saskaņa izveidojusies tikai ar laiku: "Tu esi atlaidis, un katram ir sava dzīve. Jūs esat sapratuši, ka tā būs labāk. Un tās ir foršas sajūtas," raidījumā saka Saulietis.

Vaicāts, ja būtu iespēja, vai viņš attiecībās ar Katrīni darītu ko citādāk, Kaspars spriež, ka abi ir izmēģinājuši visu, lai glābtu laulību, un tieši tāpēc neko nebūtu iespējams mainīt. "Es varu pateikt, kāpēc mēs nonācām līdz tam visam. Mēs mēģinājām saglābt, mēs devām viens otram laiku. Mēs sagājām, izšķīrāmies un beigās ar smaidu izšķīrāmies, " saka Kaspars un skaidro, ka tā tik tiešām ir laba sajūta, kad ir izmēģināts viss, lai attiecības glābtu.

Tāpat sportists atklāj, ka šobrīd nopietnas attiecības nemeklējot. "Esmu tagad iegājis tajā darba un dzīves ritenī un es tagad gribu paņemt to visu, ko varu paņemt. Tās attiecības kaut kāds slogs tev ir," viņš spriež. Vai Saulieša sirds ir brīva vai aizņemta? Kaspars noslēpumaini izvairās no atbildes un saka: "Cerība ir vienmēr."
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!