Foto: Privātais arhīvs

Viena no ietekmīgākajām pašmāju influencerēm, tīkla mārketinga menedžere Katrīne Sauliete līdz detaļām ļāvusi saviem tūkstošiem sekotāju piedalīties viņas attiecību 4. mēnešu atzīmēšanas svinībās.

Ietekmīgā biznesmene 3. septembrī svin četru mēnešu kopābūšanu ar aviācijas nozari pārstāvošo Pēteri Vasiļevski.

Vasiļevskis ar Saulieti devušies uz Rīgas restorānu "Entresol", kur pāris atzīmēja savus mīlestības svētkus.

Tāpat kā iepriekš, arī šoreiz Katrīne Sauliete intīmajā notikumā ļāva piedalīties visiem saviem 39 tūkstošiem sekotāju, notikumus no restorāna pārraidot "instastorijos".

Tā nu Saulietes sekotāji varēja uzzināt, ka pāra svinību vakariņās ēsti smalki ēdieni – galdā celta zosu aknu pastēte jeb 'foie gras', austere ar rabarberu putiņām, gabaliņš stirnas gaļas, ravioli, sparģeļi un citi labumi uzkodās.

Kā atklāj biznesmenes video, Pēterim Vasiļevskim šķitis, ka viņi svin jau ceturto gadu kopā, tomēr pāris attopas, ka tie ir tikai četri mēneši abpusējas laimes.

Jau ziņots, ka pašmāju slavenākā tīkla veida uzņēmējdarbības influencere Katrīne Sauliete kopš pavasara ir kopā ar pilotu Vasiļevski.

Iepriekš viņa bija precējusies ar hokejistu Kasparu Saulieti, abiem ir divas meitas, kuras arvien vairāk laika pavada kopā ar Katrīnes jauno mīlestību, tostarp dzīvojot visiem kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!