Foto: Privātais arhīvs

Tīkla mārketinga biznesmene Katrīne Sauliete televīzijā atklājusi savu labsajūtas formulu – lai daudz pelnītu, ir daudz jātērē.

"Gudri ļaudis runā – lai nauda atgrieztos vēl vairāk, tā ir jātērē. Un obligāti ir jāizdara kāds liels pirkums sev," realitātes seriālā "Ģimene burkā" šādu atziņu paudusi influencere, uzņēmēja Katrīne Sauliete. Viņa un retoriski vaicā: vai tiešām strādājam tikai rēķiniem?

"Tāpēc no algas obligāti kaut kas sevi ir jānopērk – tāds, ko mēs paši sev gribam. Lai nākamajā mēnesī atkal gribas iet uz darbu un lai tas nav tā – oi, es tikai ēdu un nekāda prieka," argumentē Sauliete. Viņa ir pārliecināta: "Lai daudz pelnītu, ir daudz jātērē un sev vismaz viena tāda dārgāka lieta mēnesī jānopērk."

Tā, piemēram, nesen, dodoties pēc pārtikas, viņa iegājusi arī tehnoloģiju veikalā un iepriecinājusi ne tikai sevi, bet arī meitas un mīļoto vīrieti ar jaunām bezvadu austiņām. Šo pirkumu Sauliete nodēvējusi par "mantisko pirkumu", kamēr ceļojums uz Ēģipti, kurā viņa nesen devās kopā ar meitām, esot bijis "garīgais pirkums".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!