Foto: Privātais arhīvs
Pēc bildinājuma Ņujorkā šoruden īstām laulībām gatavojas fitnesa cienītāju sabiedrībā zināmās dāmas Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme. Mīlnieces sniegušas interviju žurnālam "Privātā Dzīve".

Kā "Privātai Dzīvei" atzīst abas skaistules, viņas nav lesbietes, bet gan biseksuālas, un viņu mīlasstāsts izaudzis no parastas sieviešu draudzības. Abas kopā strādājušas vienā sporta klubā, un arī kolēģus inflormējušas par savām attiecībām. Nu jau pusgadu Sendija un Danute savas privātās dzīves mirkļus dāsni dokumentē arī "Instagram" platformā.

"Esam tādas kā Kašera un Jāņa sieviešu versija," intervijā saka fitnesa skaistules un uzskata, ka abas viena otrai ir mūža mīlestība.

Saskaņā ar meiteņu teikto, kāzas rosinājusi romantiskāk noskaņotā Danute Tamme. Pērn martā abas devušās uz Ņujorku, kur Sendija savu draudzeni bildinājusi. "Būsim sievas viena otrai. Nevis vīrs un sieva, kā mums mēdz jautāt. Mēs taču esam sievietes!"

Laulības plānotas rudenī Kopenhāgenā, Dānijā, jo tā ir Latvijai tuvākā vieta, kur viendzimuma pāri var oficiāli salaulāties. "Esam pie notāra jau apstiprinājuši iztulkotus personas apliecinošus dokumentus, kas jūnijā jāaizsūta uz dzimtsarakstu nodaļu Kopenhāgenā," skaidro Danute.

Svinības dzimtenē notiks pirms ceremonijas ārzemēs, un tajās mācītāja lomā iejutīsies mūziķis Ralfs Eilands. "Imitēsim laulību ceremoniju ar mācītāju. Mums būs krāšņas, pat episkas kāzu kleitas. Tās nebūs baltas, jo neesam ne jaunavas, ne kristietes," gaidāmo pasākumu ieskicē Sendija.

Kā "Privātajai Dzīvei" skaidro dāmas, Tamme par fitnesa treneri strādājot 15 gadus, bet Oficiere – sešus. Danute Tamme ieguvusi bakalauru sporta zinātnē un ir aerobikas vecākā trenere un sporta skolotāja, savukārt Sendija pirms septiņiem gadiem no Liepājas pārcēlusies uz Rīgu un meklējusi sporta klubu sportošanai, līdz kādā mājaslapā ieraudzījusi Danutes fotogrāfiju. "Tā kā agrāk biju nodarbojusies ar sportu, sapratu, ka treneres darbs man varētu patikt," stāsta Oficiere.

Tiesa, ne Tammes, ne Oficieres uzvārds nav ieraugāms sertificētu treneru reģistros. Kā portālam "Delfi" paskaidroja Tamme, viņa kopā ar draudzeni šobrīd ir "resertifikācijas posmā" un aptuveni pēc mēneša ar sertifikāciju viss būšot kārtībā.

Pilnu interviju ar Danuti un Sendiju lasi 14. februāra žurnālā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!