Foto: Vida Press

Milzu popularitāti iemantojusī amerikāņu televīzijas šovu zvaigzne un sabiedrības dāma Kima Kardašjana (attēlā) šovasar kļuva par māmiņu pirmdzimtajai meitiņai Nortai Vestai, un pusgadu pēc dzemdībām viņa atkal publiski demonstrējusi savu augumu bikini.

Kardašjana atpazīstamību guvusi, pateicoties gan savām attiecībām ar pazīstamo reperi Kanji Vesti, gan pikantajām ķermeņa formām, kuras sieviete nevairās slēpt, izvēloties pieguļošus tērpus ar drosmīgiem izgriezumiem.

Nesen viņa arī devusies uz pludmali, kur manīgajiem paparaci izdevies sievieti pirmo reizi pēc dzemdībām iemūžināt bikini - fotogrāfijas radījušas sajūsmas vilni viņas fanu vidū, kuri vienprātīgi atzinuši, ka grūtniecība un bērna laišana pasaulē sievietes augumam nekādu ļaunumu nav nodarījusi.

Kardašjana kopā ar draugiem gozējusies kādā no Maiami pludmalēm, kur viņa pievērsusi gan fotogrāfu, gan apkārtējo cilvēku uzmanību, defilējot burvīgā baltā bikini, kas ļāva apstiprināt izkanējušās runas, ka pēc dzemdībām viņa gan ar fizisko vingrinājumu, gan īpašu diētu palīdzību strauji atbrīvojusies no grūtniecības radītā liekā svara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!