Foto: Vida Press
Sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) janvāra izskaņā piedzīvojusi ievērojamas vizuālās pārvērtības, taču šoreiz viņa nepavisam nav apmierināta ar rezultātu.

Kima "karjeru" sāka veidot kā eksotiska tumšmate, taču neilgi pēc savas un repera Kanje Vesta pirmdzimtās meitiņas laišanas pasaulē Kardašjana pārtapa par gaišu matu īpašnieci.

Tā kā nesen sākās realitātes šova Keeping Up With the Kardashians jaunās sezonas filmēšana, Kima veikusi pārmaiņas un atgriezusies pie tumšā matu toņa, taču drīz vien sabiedrības dāma sapratusi, ka nejūtas ērti jaunajā tēlā.

Kima sociālajos tīklos saviem sekotājiem atzinusi - viņa dusmojoties pati uz sevi, ka atkal nokrāsojusi tumšus matus. Viņa atklājusi, ka ļoti ilgojas pēc iepriekšējās frizūras un šobrīd nespēj izlemt, kā rīkoties tālāk.

Kardašjana lūgusi savem faniem padomu - atgriezties pie blondās matu krāsas vai tomēr samierināties ar pārmaiņām un palikt tumšmatei. Tāpat viņa arī pieminējusi, ka frizūras dēļ viņai šobrīd ir problēmas ar pašvērtējumu - viņa nejūtoties pārliecināta par sevi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!