Foto: Privātais arhīvs

Publika viņu nav aizmirsusi – tā sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" atzīst savulaik slavenā un pretrunīgi vērtētā Priekules zvaigzne Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese. Trīs kovida gadi viņai bijuši smagi, Inese dzīvojusi noslēgtu dzīvi un esot aizdzīvojusies līdz pat depresijai.

Pēc vairāku gadu pauzes Kombuļu Inese šogad atkal uzstājusies – viņa koncertēja 14. februārī naktsklubā "Tonuss" Jelgavā. Lai gan mūziku viņa jau pasen bija metusi mierā un nebija droša, ka dziesmām atcerēsies vārdus, Saulīte tomēr atsaukusies šim piedāvājumam.

Izdevumam "Kas Jauns" Inese Saulīte atklāj, ka beidzamos gadus dzīvojusi depresijā un morāli nīkusi ārā. "Cilvēkiem nevajadzēja ne manus koncertus, ne video sveicienus, neko. Apkārt plosījās pandēmija. Bet es biju pilnīgi viena," atklāj 43 gadus vecā sieviete.

Pandēmijas laikā viņa strādājusi savā mītnes pilsētā Priekulē par kartupeļu ravētāju pie kāda saimnieka un daudz laika pavadījusi kopā ar saviem dēliem. Puiši jau izauguši – Kasparam jau 18 gadu, Gabrielam 16. Dēli izaudzināti gudri un kārtīgi, spriež Inese.

Savulaik pašmāju dzeltenā prese plaši aprakstīja Ineses attiecības ar vīriešiem, pārsvarā tie bija ārzemnieki. Kā tagad atklāj viņa, ar bijušo vīru itāli Adario Paskvāli joprojām saglabājušās labas attiecības, viņš šad un tad palīdzot arī finansiāli. Savukārt viņas nākamais vīrietis Klaudio – arī itālis – nomiris no Covid-19 komplikācijām.

Trīs gadus Inese bijusi viena, bet nu viņas dzīvē esot kāds vīrietis, tiesa, Saulīte nevēlas par viņu neko stāstīt: "Es jūtos mīlēta un pasargāta. Viņš nekaunas no manas pagātnes, man nav jāizliekas par kādu citu," žurnālam "Kas Jauns" klāsta Inese, kuras dzīvē trakulību nav trūcis. Savus bijušos mīļotos viņa sauc par "spokiem" un atzīmē, ka neviens no viņiem pēc Ineses nav sakārtojis savu privāto dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!