Foto: Privātais arhīvs
Jeļena Petrova, kuru Latvijas iedzīvotāji iepazina kā vizuāli efektīgu dāmu no dalības virknē TV šovu, izziņojusi gaidāmā bērniņa dzimumu.

Sociālo zinātņu maģistre, TV šovu veterāne Jeļena Petrova "Instagram" platformā savus gandrīz trīs tūkstošus sekotāju iesaistīja spēlē, proti, Jeļena ļāva cilvēkiem minēt, ko viņa gaida – dēlu vai meitu.

Konkursam ilgstot vienu dienu, kļuva zināma arī "pareizā" atbilde: Jeļenas un viņas turku drauga Ševketa savienībā piedzims meitenīte. Šobrīd māmiņa jau ir 5. grūtniecības mēnesī un savu prieku dala arī ar sekotājiem internetā.

"Te nu ir mūsu Lielā Laimīte - mūsu mazā Princesīte! Esmu laimīga paziņot, ka nu jau piecus mēnešus gaidām mūsu mīļo meitiņu! Paldies visiem, kas piedalījās dzimuma minēšanā, bija interesanti palasīt Jūsu domas," vēsta efektīgā skaistule.

"Nedaudz padalīšos ar to, kā tad jūtos piecos grūtniecības mēnešos. Meitiņa uzvedas ļoti labi. Pa vakariem paliek aktīvāka, un jūtu, kā spēlējas puncītī. Pašsajūta ir lieliska, taču jau jūtams neliels smagums, reizēm parādās muguras sāpes. Svars nedaudz ir pieaudzis, un tagad kopā ar meitiņu sveram 43,7 kg. Ēdu daudz un veselīgi. Daudz staigājam un atpūšamies," ziņo jauniete.

Jau vēstījām, ka Jeļena Petrova uzskatāma par pašmāju TV šovu veterāni – viņa piedalījusies gan "Lauku sētā", gan šovā "Plus mīnus īstais", gan arī populārajā TV3 pārraidē "Saimnieks meklē sievu", kur pagājušajā gadā bija viena no kolorītā Ilmāra līgaviņām.

Bērna tēvs ir Antālijā (Turcija), dzīvojošais Ševkets Karadžans, ar kuru Jeļena ir pazīstama pusotru gadu. Lai gan tagad katrs mīt savā valstī, Jeļena nākotni saista ar Turciju. Viņa jau apguvusi turku valodu un ar draugu plāno kāzas. "Bērniņu dzemdēšu Latvijā, un tajā brīdī pie manis, visticamāk, ieradīsies arī mazuļa tētis. Nākotni plānojam Turcijā, jo draugs tur veiksmīgi darbojas restorānu biznesā," skaidro Jeļena. Viņa pati ir sociālo zinātņu maģistre un Latvijā strādā savā profesijā. Pārceļoties uz Turciju, draugs strādāt neļaušot, šomēnes rakstīja žurnāls "Privātā Dzīve".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!