Foto: Vida Press
Grūti laiki pienākuši tām krievu daiļavām, kuras gadiem ilgi dzīvojušas, cepuri kuldamas, jo viņām bijis sponsors – "sugar daddy" jeb "cukura tētuks". Ārvalstu mediji ziņo, ka ekonomiskās krīzes dēļ turīgie kungi vairs nespēj uzturēt savas mīļākās.

Jau vēstīts, ka "cukura tētuki" ir bagāti vīrieši gados, kuri gatavi apdāvināt, uzturēt un sponsorēt skaistas, jaunas sievietes. Apmaiņā pret glamūrīgu dzīvesveidu dāmas sniedz savu uzmanību, kopā pavadītu laiku un, protams, seksu, ja abi to vēlas.

Šāds attiecību modelis ir izplatīts arī Krievijā, un bieži vien šīs zemes "cukura tētuki" ir precēti vīrieši. Mīļākās un "cukura mazulītes" viņi var atrast tam īpaši izveidotā iepazīšanās portālā Soderzhanki-online.ru.

Tiesa, ne viss ir zelts, kas spīd, un britu izdevums The Daily Mail ziņo, ka pēdējā laikā skaistajām sponsoru medniecēm nākoties arvien biežāk vilties. Krieviju piemeklējusi ekonomiskā krīze, un tās sekas izjūt arī daiļavas, kurām ir savs "cukura tētuks".

Turīgie kungi gluži vienkārši vairs nespējot uzturēt savas "cukura mazulītes". Šī iemesla dēļ daudziem jāpieņem smags lēmums – pārtraukt attiecības ar mīļāko un dzīvot mierā ar sievu vai šķirties no savas laulenes.

Daudzi izvēlas palikt kopā ar savu sievu, un daiļavām, kuras līdz šim dzīvojušas luksusā par "cukura tētuku" naudu, nākas meklēt darbu. Pie greznības pieradušajām meitenēm tas galīgi nav pa prātam.

Tā, piemēram, 35 gadus vecā ukraiņu izcelsmes skaistule Marina izdevumam The Daily Mail pastāstījusi, ka "cukura tētuks" viņai ik mēnesi maksājis gandrīz 2600 eiro lielu kabatas naudu.

Tāpat viņš Marinu vedis ceļojumos, pircis dārgas drēbes un aksesuārus, apdāvinājis ar dārglietām un draugu priekšā lepojies ar savu skaisto mīļāko, taču krīzes dēļ "cukura tētuks" savu mazulīti pametis, jo vairs nevarot atļauties viņu uzturēt.

Šī iemesla dēļ Marina ir nobažījusies – ja drīz vien neizdosies atrast sev jaunu sponsoru, viņai nāksies meklēt darbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!