Foto: Privātais arhīvs
Krievu estrādes dziedātāja Nataša Koroļova, kura pērn cieta no sava vīra neuzticības, pārsteigusi visu nāciju, TV šovā atklājot, ka viņai ir ārlaulībā dzimusi bioloģiskā meita.

Ļeras Kudrjavcevas vadītā TV šovā "Miljonu vērts noslēpums" divās sērijās savas dzīves noslēpumos ļāvusi ieskatīties dziedātāja Nataša Koroļova. Šova pirmajā sērijā, kas ēterā bija septembra pirmajā pusē, dziedātāja atklāja, ka ar vīru centušies tikt pie otrā bērna ģimenē, taču piedzīvoti vairāki spontānie aborti, un idejai mests miers. Taču jau nākamajā sērijā notika kas krievu nāciju šokējošs: Koroļova, izrādās, dāvājusi bērnu citam vīrietim.

Brīdī, kad Kudrjavceva teica, ka šova veidotāju rīcībā ir informācija, kas iepriekš nekur nav izskanējusi, satraukta bija pati Koroļova, lūdzot studijā ienest 50 gramus šņabja. Kad māksliniece uzzināja, kāds ir žurnālistu rīcībā nonākušais viņas noslēpums, viņa piekrita to atklāt. Jāpiebilst, ka viņas noslēpumu nezināja ne Koroļovas vīrs Sergejs Gluško (striptīzdejotājs Tarzāns), ne abu kopīgais dēls, 19 gadus vecais Arhips.

Kā noskaidrojās, Koroļova pirms deviņiem gadiem iesaldējusi savas olšūnas. Tas noticis ar vīra ziņu, jo abi nolēmuši sākotnēji censties pie mazuļa tikt dabīgā ceļā, vēlāk izmantots arī mākslīgās apaugļošanas paņēmiens, bet, kad vairākas reizes pie bērna tikt neizdevās, viņi šo ideju nolikuši malā. Vienlaikus, ģimenei nezinot, Koroļova savu olšūnu atvēlējusi kādam tuvam savam draugam, IT speciālistam. Šis vīrietis ir homoseksuāls, taču ļoti gribējis savu bērnu. Viņš atradis surogātmāti, un grūtniecība noritējusi smagi, tomēr veiksmīgi – pirms diviem gadiem pasaulē nāca meitenīte, kas bioloģiski ir Koroļovas meita.

Draugs par šo darījumu ar mākslinieci norēķinājies bitkoinos, kuru vērtība esot vairāki miljoni Krievijas rubļu. Starp draugiem ir arī vienošanās, ka Koroļova ir mīļi gaidīta mazulīti satikt, taču Covid-19 pandēmija to nav bieži ļāvusi, jo tēvs ar meitu dzīvo Sanfrancisko, ASV.

Ziņa, ka 50 gadus vecā Koroļova ir māte vēl vienam bērnam, satriekusi viņas vīru Tarzānu, kurš pērn pats parūpējās par virkni skandālu saistībā ar savu neuzticību. Pāris tomēr tika krīzei pāri un turpina kopdzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!