Foto: Vida Press

Viens no populārākajiem Krievijas estrādes māksliniekiem Dima Bilans nule nosvinējis apaļus 40, pirms tam parūpējoties arī par skandālu šovbiznesa aprindās – Bilans kādā privātā koncertā uzstājās piedzēries pilns kā mārks. Nu viņš sniedzis interviju Ksenijai Sobčakai, kurā atzīst: dzerot alkoholu, viņš nespēj apstāties. Tā tas esot jau apmēram četrus gadus.

Populārā blogere Ksenija Sobčaka 27. decembrī internetā publicējusi sarunu ar dziedātāju Dimu Bilanu. 40 gadus vecais mākslinieks intervijā pieskārās arī alkoholisma tēmai. Tieši sirgšanu ar šo ligu viņam "inkriminē" Krievijā. Ne reizi vien Bilans uz skatuves kāpis kunga prātā, bet pēdējā tāda reize nonāca arī sociālajos tīklos. It kā ar to būtu par maz, tās pašas uzstāšanās vakarā Bilans "Instagram" vietnē tiešraidē turpināja malkot alu un spulgainām acīm pļāpāja par izgāzto koncertu, sevi attaisnojot.

Nu Bilans skaidro, ka šis pēdējais dzeršanas atgadījums padarījis viņu tikai stiprāku. "Es redzu, kā manī atveras dažas jaunas šķautnes. Tas ir interesanti. Ir interesanti izpētīt sevi dažādās dzīves situācijās," viņš teic. Mākslinieks arī atklāj, ka ārsti noteikuši diagnozi: alkoholisms trešajā stadijā.

"Jā, es dzeru. Bet, ja paskatās uz manu seju, tā liek domāt, ka nedzeru pārāk daudz. Man diemžēl ir šī problēma, es jums atzīstos... Es nevaru apstāties, kad dzeru. Bet nav tādas ģimenes, kur kādam nebūtu šādu problēmu, mūsu valstī jo sevišķi. Nu, ko es varu teikt? Visa Eiropa tā dzer," uzskata dziedātājs.

Problēmas ar alkoholu viņam esot apmēram četrus beidzamos gadus. Pamatīgāka dzeršana Bilanam atgadoties apmēram reizi divos mēnešos, un viņš neuzskata, ka tas ir bieži. Mākslinieks arī nedomā, ka dzeršanai būtu kāda saikne ar nelaimīgu dzīvi – tas neesot viņa gadījums. "Daudzi domā, ka esmu kaut kāds nelaimīgs, apmaldījies cilvēks, ka kaut kas nav kārtībā ar manu privāto dzīvi, ka man neveicas, ka esmu caur un caur nelaimīgs – tā nav. Principā man ir viss," spriež Bilans. Viņš uzsver, ka savu ienaidnieku pazīst un ir pieradis dzīvē uzvarēt, tāpēc noskaņots cīnīties ar atkarību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!